İyi akşamlar, forumda baya görüyorum ısınan laptoplara artık termal macun yerine termal pad öneriliyor. İşlemci ve ekran kartında macun, RAM, VRAM'lere de pad uygulanıyor diye biliyorum bu termal pad işlemciye de uygulanabiliyor mu olayı ne tam olarak?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 30 Ocak 2025
- Makaleler
- 14
PTM7950 gibi ürünler uygulanır. Gayet de iyi soğutuyor.
YouTube'de işlemci ve ekran kartına uygulama videosu var mı bulamadım da.PTM7950 gibi ürünler uygulanır. Gayet de iyi soğutuyor.
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
İyi akşamlar, forumda bayağı görüyorum ısınan laptoplara artık termal macun yerine termal pad öneriliyor. İşlemci ve ekran kartında macun, RAM, VRAM'lere de pad uygulanıyor diye biliyorum bu termal pad işlemciye de uygulanabiliyor mu olayı ne tam olarak?
Selamlar, Kendi cihazımda Pullsar Ice Dragon Kyrosheet 17w/mk ürününü 2 farklı dönemde kullandım. Aktif olarak da kullanmaya devam ediyorum. Macunlar gibi hemen pump-out olmuyorlar. Faz değiştirdikleri için daha uzun ömürlüler.
Yakın zamanda termal bakım uygulamak istiyorum da kafam macun mu pad mi konusunda takılmıştı eğer uygulama videosu bulursam muhtemelen pad alacağım. Cihaz 35w da 85 derece görüyorSelamlar, Kendi cihazımda Pullsar Ice Dragon Kyrosheet 17w/mk ürününü 2 farklı dönemde kullandım. Aktif olarak da kullanmaya devam ediyorum. Macunlar gibi hemen pump-out olmuyorlar. Faz değiştirdikleri için daha uzun ömürlüler.
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Yakın zamanda termal bakım uygulamak istiyorum da kafam macun mu pad mi konusunda takılmıştı eğer uygulama videosu bulursam muhtemelen pad alacağım. Cihaz 35W da 85 derece görüyor.
Benim cihaz da öyleydi. 35W 85 derecelerdeydi. 85 derece limiti atmasam daha da giderdi büyük ihtimalle. Pullsar Ice Dragon Kyrosheet uyguladıktan sonra ise 60W 90 derecelere kadar gidiyor şu anda.
Benim cihaz da öyleydi. 35W 85 derecelerdeydi. 85 derece limiti atmasam daha da giderdi büyük ihtimalle. Pullsar ıce Dragon kyrosheet uyguladıktan sonra ise 60W 90 derecelere kadar gidiyor şu anda.
Aklımda kalsın o zaman bu ürün sağ olun. TDP kısmaktan cihaz eridi artık.
@talongod hocam tekrardan merhaba, termal Pad'in kalınlığı mm olmalı neye göre ve nasıl anlayabilirim?
Kaç mm olmalı diyecektim düzenleyemiyorum şu an sonradan ekleyeyim.
Son düzenleme:
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Aklımda kalsın o zaman bu ürün sağ olun. TDP kısmaktan cihaz eridi artık.
@talongod hocam tekrardan merhaba, termal Pad'in kalınlığı mm olmalı neye göre ve nasıl anlayabilirim?
Kaç mm olmalı diyecektim düzenleyemiyorum şu an sonradan ekleyeyim.
Selamlar tekrardan, 2-3mm idealdir. Net konuşabilmem için cihazınıza da bilmem gerekiyor.
G870 kullanıyorum.Selamlar tekrardan, 2-3mm idealdir. Net konuşabilmem için cihazınıza da bilmem gerekiyor.
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
2-3mm yeterli olacaktır.