ARDAKK Çalışkan Katılım 14 Temmuz 2025 Mesajlar 20 Beğeniler 6 14 Temmuz 2025 #1 Fanı arızalanan laptopumun fanını değiştirdim ve açtığımda ekran kartım Intel HD Graphics olarak gözüküyordu. Ekran kartımın arızalanıp arızalanmadığını nasıl öğrenebilirim ya da sistemin ekran kartını görmesini nasıl sağlayabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Temmuz 2025
Fanı arızalanan laptopumun fanını değiştirdim ve açtığımda ekran kartım Intel HD Graphics olarak gözüküyordu. Ekran kartımın arızalanıp arızalanmadığını nasıl öğrenebilirim ya da sistemin ekran kartını görmesini nasıl sağlayabilirim?
Çözüm 8 8 845 14 Temmuz 2025 DDU ile sürücüyü kaldır, ondan sonra Windows update ile sürücü arat o şekilde onun üstüne kur. Yine görmezse çipi yakmış olabilirsin.
DDU ile sürücüyü kaldır, ondan sonra Windows update ile sürücü arat o şekilde onun üstüne kur. Yine görmezse çipi yakmış olabilirsin.
T truth Becerikli Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 753 Çözümler 3 Beğeniler 311 14 Temmuz 2025 #11 ARDAKK dedi: Eki Görüntüle 163242 DxDiag da bu gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Dahili ekran kartını kullanabilirsin Artı 0 Eksi
ARDAKK dedi: Eki Görüntüle 163242 DxDiag da bu gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Dahili ekran kartını kullanabilirsin