mon70

Çalışkan
Şarjdayken hiçbir sorun olmayan altyazılı filmlerde şarjdan çektikten sonra ekran sürekli pır pır yapıyor. Bunu nasıl çözebilirim? Ekran ayarlarına ve intel graphics uygulamasından ayarlara baktım ancak sorunu çözemedim. (Tüm sürücüler güncel) Sorunun videosunu aşağıdaki linke yükledim. Yardımcı olabilir misiniz nasıl çözebilirim?

Şarj/Pilde olarak farkı yakalaman güzel tespit, Oynatıcıdan çözmen büyük ihtimal. Birde enerji Tasarrufunu kapalı olduğundan emin ol video'yu oynatırken yetersiz güç kullanıyor gibi. Güç modu ayarlarını kontrol et.

Bir de video oynatıcısını değiştirmeyi veya video oynatıcısında bulunan *GPU kullan, donanım hızlandır" gibi seçenekleri değiştirmeyi deneyin.
İnternet üzerinden izlediğim videolarda sıkıntı oluyor.
Şarj/Pilde olarak farkı yakalaman güzel tespit, Oynatıcıdan çözmen büyük ihtimal. Birde enerji Tasarrufunu kapalı olduğundan emin ol video'yu oynatırken yetersiz güç kullanıyor gibi. Güç modu ayarlarını kontrol et.
Enerji tasarrufu kapalı hatta en iyi performans moduna alıp denedim sorun yine çözülmedi malesef. Bir de camtasia'nın ekran kaydedicisiyle sorunu kaydetmeye çalıştığımda sorunun yaşanmadığını gözlemledim o yüzden telefon kamerasıyla çektim. Tuhaf geldi bu durum bana.