KS KS cemkaraca Yetkin Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 2.709 Çözümler 11 Beğeniler 1.484 27 Mart 2025 #11 Zipik dedi: O zaman kolonya sürüp kazıyarak silmen daha iyi olur fakat çok bastırma. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. @Lee Yubin, Size de teşekkür ederim. Mutlu sabahlar.
Zipik dedi: O zaman kolonya sürüp kazıyarak silmen daha iyi olur fakat çok bastırma. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. @Lee Yubin, Size de teşekkür ederim. Mutlu sabahlar.
Lee Yubin Üstün İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 2.799 Makaleler 12 Çözümler 19 Beğeniler 3.472 Yer Antalya 27 Mart 2025 #12 Zipik dedi: Ardından kurulayabilir, çok kir varsa kolonya kullansın ama rutin temizlik için nemli bez daha iyidir kolonya yıpratır. Genişletmek için tıkla... Neden yıpratsın ki? Kendimi bildim bileli laptop ekranlarımı, monitörlerimi, telefonlarımı hep kolonyalı peçete ile siliyorum. Hiçbirinde hiçbir şey olmadı 15 senedir. Peçete yumuşak olsun yeter. Sert mutfak peçeteleri belki ekranı çizebilir. cemkaraca dedi: Mutlu sabahlar. Genişletmek için tıkla... Size de iyi bir gün dilerim. @Zipik @cemkaraca Ama ben hep limon kolonyası kullanıyorum, başka aromalar zarar verirse bir şey diyemem. Son düzenleme: 27 Mart 2025
Zipik dedi: Ardından kurulayabilir, çok kir varsa kolonya kullansın ama rutin temizlik için nemli bez daha iyidir kolonya yıpratır. Genişletmek için tıkla... Neden yıpratsın ki? Kendimi bildim bileli laptop ekranlarımı, monitörlerimi, telefonlarımı hep kolonyalı peçete ile siliyorum. Hiçbirinde hiçbir şey olmadı 15 senedir. Peçete yumuşak olsun yeter. Sert mutfak peçeteleri belki ekranı çizebilir. cemkaraca dedi: Mutlu sabahlar. Genişletmek için tıkla... Size de iyi bir gün dilerim. @Zipik @cemkaraca Ama ben hep limon kolonyası kullanıyorum, başka aromalar zarar verirse bir şey diyemem.
KS KS cemkaraca Yetkin Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 2.709 Çözümler 11 Beğeniler 1.484 27 Mart 2025 #13 Lee Yubin dedi: Ama ben hep limon kolonyası kullanıyorum, başka aromalar zarar verirse bir şey diyemem. Genişletmek için tıkla... Iyi ki evde sadece limon kolonyası var.
Lee Yubin dedi: Ama ben hep limon kolonyası kullanıyorum, başka aromalar zarar verirse bir şey diyemem. Genişletmek için tıkla... Iyi ki evde sadece limon kolonyası var.
3 3613 Üstün Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 2.985 Çözümler 34 Beğeniler 2.506 27 Mart 2025 #14 Mikrofiber bez ve ekran temizleme solusyonu kullanin. Digerleri ekranin dis katmanlarina hasar verebilir. Ornegin yansimayi engelleyici katmani bozabilir.
Mikrofiber bez ve ekran temizleme solusyonu kullanin. Digerleri ekranin dis katmanlarina hasar verebilir. Ornegin yansimayi engelleyici katmani bozabilir.