Detaylar
Kim cevapladı?Üzerine kağıt parçası koyup çevirmeyi denedin mi? Aman aman bir yalama gibi durmuyor.
Lehim tutmuyor çünkü üstü boyalı zımpara ya da tornavida ile çizik atın bayağı öyle lehim tutar flux ya da lehim pastası kullanın.
Son düzenleme:
Deniz744
Başarılı
Eki Görüntüle 262527
Vida yalama oldu, her ama her yöntemi denedim, lehim yapışmıyor. Bilgisayarcıya sordum, "riski alırsan yaparız" diyor. Ne yapacağım?
Yapışkan kağıt boyutundaki bir kağıdı 4'e katla. Vidanın üstüne koy. Tornavidayla hafif bastır. Girdiği zaman çevirmeye başla.
Orayı güzelce zımpara yap ardından lehim pastası ya da flux sür havyayı 350 dereceye getir lehimtutuğu gibi havyanın fişini çıkart havyanın uçundaki lehim donsun sonra havyayı tornavida gibi kullan.
Deniz744
Başarılı
Eki Görüntüle 262527
Vida yalama oldu, her ama her yöntemi denedim, lehim yapışmıyor. Bilgisayarcıya sordum, "riski alırsan yaparız" diyor. Ne yapacağım?
Uzun silikonlardan alıp eritip yapıştırıp öyle çekmeyi deneyebilirsin. Veya tornavidanın ucuna bolca Japon sür, tut oraya kurutma spreyini sık. 5 dk bekle çevirmeyi dene.
SHERLOCKED
Üstün
Düzgün bir bilgisayarcı bulun. O risk için para ödüyorsun zaten. Tabi ucuza yapmıyorsa.Bilgisayarcıya sordum, "Riski alırsan yaparız" diyor. Ne yapacağım?
Deniz744
Başarılı
Düzgün bir bilgisayarcı bulun. O risk için para ödüyorsun zaten. Tabii ucuza yapmıyorsa.
İşlemci soğutucu montajına 500-1000 isteyen var. Ne ucuza yapması? Riski bilgisayarcı alacak. Öyle bir şey yok.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Giyim Amazon moda kategorisinde geçerli 1.500'e 300 TL indirim!
- Fırsat Ekibi
-
-