Dazti

Becerikli
Merhabalar, laptopu alalı 2 ay falan oldu, bu çizgi gibi şeyi de yeni görmedim ama şimdi bir şeyler yapabilir miyim diye düşündüm.
Değişim ve iade şansım var mı sizce?
(Ben yapmadım bu arada, yine de not geçeyim dedim)

20251205_001449.webp

20251205_002223.webp

20251205_001512.webp

Erken kontrolün faydaları diyeceğim bir konu daha. Öncelikle geçmiş olsun, iade hakkınız zaten geçti. Garantiye yollasanız da @ysffbulut hocamın dediği gibi kullanıcı hatası diyebilirler. Bazı laptoplarda da tuşlar çok yukarıda olduğu için ekrana iz yapıyor, bu da onun gibi bir şey diye düşünüyorum çünkü 2 ay gibi bir sürede daha önceden fark ederdiniz gibi.

Acer Nitro 5,tam modeli isterseniz yazarım.

Erken kontrolün faydaları diyeceğim bir konu daha. Öncelikle geçmiş olsun, iade hakkınız zaten geçti. Garantiye yollasanız da @ysffbulut hocamın dediği gibi kullanıcı hatası diyebilirler. Bazı laptoplarda da tuşlar çok yukarıda olduğu için ekrana iz yapıyor, bu da onun gibi bir şey diye düşünüyorum çünkü 2 ay gibi bir sürede daha önceden fark ederdiniz gibi.
İkinci veya üçüncü haftada farkettiğimi hatırlıyorum.

Hocam ilk 6 ayda üründe bir problem varsa garantiye göndermek yerine para iadesi veya değişim hakkınız bulunuyor THH'ye göre modeli seviyorsanız ve indirimden aldıysanız değişim, eğer parayla farklı benzer model alabiliyorsanız iade talebinde bulunabilirsiniz.

Hocam ilk 6 ayda üründe bir problem varsa garantiye göndermek yerine para iadesi veya değişim hakkınız bulunuyor THH'ye göre modeli seviyorsanız ve indirimden aldıysanız değişim, eğer parayla farklı benzer model alabiliyorsanız iade talebinde bulunabilirsiniz.
Hocam modeli sevdim,değişim konusunda satıcının elindeki ürünler kısa sürede bitti diye biliyorum,iade konusundada daha güçlü modeller var ama kronik sorunlu çoğu.Yine araştırayım yardım ettiğiniz için teşekkürler.

Ben bunu aldığım fiyattan mı iade edebiliyorum hocam birde onu söylerseniz 😥

Son düzenleme: