Detaylar
Kim cevapladı?talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Erken kontrolün faydaları diyeceğim bir konu daha. Öncelikle geçmiş olsun, iade hakkınız zaten geçti. Garantiye yollasanız da @ysffbulut hocamın dediği gibi kullanıcı hatası diyebilirler. Bazı laptoplarda da tuşlar çok yukarıda olduğu için ekrana iz yapıyor, bu da onun gibi bir şey diye düşünüyorum çünkü 2 ay gibi bir sürede daha önceden fark ederdiniz gibi.
Dazti
Becerikli
Acer Nitro 5,tam modeli isterseniz yazarım.
İkinci veya üçüncü haftada farkettiğimi hatırlıyorum.Erken kontrolün faydaları diyeceğim bir konu daha. Öncelikle geçmiş olsun, iade hakkınız zaten geçti. Garantiye yollasanız da @ysffbulut hocamın dediği gibi kullanıcı hatası diyebilirler. Bazı laptoplarda da tuşlar çok yukarıda olduğu için ekrana iz yapıyor, bu da onun gibi bir şey diye düşünüyorum çünkü 2 ay gibi bir sürede daha önceden fark ederdiniz gibi.
shiedae3
Başarılı
Hocam ilk 6 ayda üründe bir problem varsa garantiye göndermek yerine para iadesi veya değişim hakkınız bulunuyor THH'ye göre modeli seviyorsanız ve indirimden aldıysanız değişim, eğer parayla farklı benzer model alabiliyorsanız iade talebinde bulunabilirsiniz.
Dazti
Becerikli
Hocam modeli sevdim,değişim konusunda satıcının elindeki ürünler kısa sürede bitti diye biliyorum,iade konusundada daha güçlü modeller var ama kronik sorunlu çoğu.Yine araştırayım yardım ettiğiniz için teşekkürler.Hocam ilk 6 ayda üründe bir problem varsa garantiye göndermek yerine para iadesi veya değişim hakkınız bulunuyor THH'ye göre modeli seviyorsanız ve indirimden aldıysanız değişim, eğer parayla farklı benzer model alabiliyorsanız iade talebinde bulunabilirsiniz.
Ben bunu aldığım fiyattan mı iade edebiliyorum hocam birde onu söylersenizHocam ilk 6 ayda üründe bir problem varsa garantiye göndermek yerine para iadesi veya değişim hakkınız bulunuyor THH'ye göre modeli seviyorsanız ve indirimden aldıysanız değişim, eğer parayla farklı benzer model alabiliyorsanız iade talebinde bulunabilirsiniz.
Son düzenleme:
Aynen şu ilk 6 ay konusunu araştırın.
Dazti
Becerikli
Tamamdır.