Dosya Ekleri

• image.webp
    image.webp
    424,5 KB · Görüntüleme: 55
Hocam aynı değişen bir şey olmadı. Bu modelde ki tüm laptoplar da durum aynıysa Wi-Fi güçlendirici adaptör tarzı bir şey alacağım. Değilse artık iade edeceğim gerçekten 3 gündür çok yordu beni.

Duzelir o sıkıntı bir sürücü guncellemesiyle falan.

Hocam aynı değişen bir şey olmadı. Bu modelde ki tüm laptoplar da durum aynıysa Wi-Fi güçlendirici adaptör tarzı bir şey alacağım. Değilse artık iade edeceğim gerçekten 3 gündür çok yordu beni.

Dedigin gibi sıkıntı sadece elindeki modemle oluyorsa Wireless kanallariyla falan oynayabilirsin. Modemin cikis gucunu maksimuma alabilirsin. Sifreleme yontemini degistirebilirsin. Bu arada yontemi 2.4 ve 5 bantlari icin ayri ayri yapmalisin.

Duzelir o sıkıntı bir sürücü guncellemesiyle falan.

Dedigin gibi sıkıntı sadece elindeki modemle oluyorsa Wireless kanallariyla falan oynayabilirsin. Modemin cikis gucunu maksimuma alabilirsin. Sifreleme yontemini degistirebilirsin. Bu arada yontemi 2.4 ve 5 bantlari icin ayri ayri yapmalisin.

Hocam modeme yaklaştırınca ağ sorunu çözülüyor. Yani bence bilgisayarın sinyal algılaması zayıf gibi geldi bana. Çünkü önceki laptopumda böyle bir sorun yaşamamıştım.

Hocam modeme yaklaştırınca ağ sorunu çözülüyor. Yani bence bilgisayarın sinyal algılaması zayıf gibi geldi bana. Çünkü önceki laptopumda böyle bir sorun yaşamamıştım.
Iyi bir Wi-Fi modulu o cikis gucu bazen bulundugun ulkeye gore degisiklik gosterebilir ama laptop dizayninda bir sikinti yoksa yani Wi-Fi modulunun sinyalini kesen bir sey yoksa yeterli olmasi lazim. Sen dedigim gibi AES sifreleme yontemini hem 2.4 hem de 5 bandi icin ayri ayri yapmayi dene bir de.

Iyi bir Wi-Fi modulu o cikis gucu bazen bulundugun ulkeye gore degisiklik gosterebilir ama laptop dizayninda bir sıkıntı yoksa yani Wi-Fi modulunun sinyalini kesen bir şey yoksa yeterli olmasi lazim. Sen dedigim gibi AES sifreleme yontemini hem 2.4 hem de 5 bandi icin ayri ayri yapmayi dene bir de.

Hocam 2.4'ü değiştirdim buradan 5'i nereden değiştireceğim?

Dosya Ekleri

• image.webp
    image.webp
    254,4 KB · Görüntüleme: 59