Çözüldü Laptop HDD'sinin masaüstü bilgisayara takılması oyunlarda yavaş kalır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

egemenow

Başarılı
Merhaba. 337 gün çalışma süreli bir 2.5" 1 TB HDD var elimde, komple sıfırlayıp kasaya taksam çok yavaş kalır mı? Tek oyunculu oyunları orada depolayacağım.

Çözüm
Birkaç ay idareten kullanacağım sonrasında ya SSD ya da 3.5" HDD alacağım. Oynanışta falan bir fark yaratmazsa problem yok benim için.

Oyunlar daha geç açılır, Online oynuyorsan onlar oynarken sen yükleme ekranında hala bekliyor olabilirsin, hızına bağlı HDD'nin, offline oynayacaksan Full sıkıntı olmaz.
Hocam 1tb ssd alacak bütçem yok şu an, o yüzden her türlü 7200'lük seagate alabilirim maksimum. İçine çoğunlukta hikayeli, duruma göre GTA5 ve cod warzone kurarım. Bir problem olmaz herhalde?

GTA 5 ve hikayeli oyunlar sorun yapmiyor HDD'de (ozellikle de 7200'luklerde) ama Warzone konusunda pek emin degilim. Belki birkac el oynadiktan sonra sorun yapmiyordur Warzone, cogunlukla HDD ile oynayanlar birkac el girdikten sonra sorun yasamiyordu cunku.
...o yüzden her türlü 7200'lük Seagate alabilirim maksimum.
Usttekine ek olarak bunu almanizi pek onermem. Barracuda HDD'ler yerine WD Blue veya Toshiba P300 falan tercih edin.

En çok Seagate satıyor diye onu almaya karar vermiştim...
Yillardir boyle, bir turlu bu millete anlatamadik bu firmanin urunlerinde ozellikle son yillarda ciddi kalite dususu var diye. Ona ragmen en cok satanlarda hep en ustte.
...nedir ki sıkıntısı?
Barracuda disi seriler fena degil ama Barracuda serisinde fazla ses, kafa atma, mavi ekran sorunu yapma gibi sorunlar yasatabiliyor. Buna ek olarak vakit gectikce cok yavasladiklarina sahit olmustum.

WD alırım o zaman, evde harici disk var o da WD, benim ssd de WD sağolun yardımız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…