Merhaba. 337 gün çalışma süreli bir 2.5" 1 TB HDD var elimde, komple sıfırlayıp kasaya taksam çok yavaş kalır mı? Tek oyunculu oyunları orada depolayacağım.
Oyunlar daha geç açılır, Online oynuyorsan onlar oynarken sen yükleme ekranında hala bekliyor olabilirsin, hızına bağlı HDD'nin, offline oynayacaksan Full sıkıntı olmaz.
Guncel bir HDD ise, tekli oyunculu neredeyse hicbir oyunda sorun yapmamasi lazim.
En son baktigimda rezalet otesi bir deneyim oluyordu bunu yapmak. Acikcasi pek onerir miyim bilemiyorum, ancak 7200 RPM bir HDD'de belki sorun yapmayabilir. 5400 RPM HDD'lerde ve 8. nesil konsollarda agliyordu o oyun.
Hocam 1tb ssd alacak bütçem yok şu an, o yüzden her türlü 7200'lük seagate alabilirim maksimum. İçine çoğunlukta hikayeli, duruma göre GTA5 ve cod warzone kurarım. Bir problem olmaz herhalde?
GTA 5 ve hikayeli oyunlar sorun yapmiyor HDD'de (ozellikle de 7200'luklerde) ama Warzone konusunda pek emin degilim. Belki birkac el oynadiktan sonra sorun yapmiyordur Warzone, cogunlukla HDD ile oynayanlar birkac el girdikten sonra sorun yasamiyordu cunku.
Yillardir boyle, bir turlu bu millete anlatamadik bu firmanin urunlerinde ozellikle son yillarda ciddi kalite dususu var diye. Ona ragmen en cok satanlarda hep en ustte.
Barracuda disi seriler fena degil ama Barracuda serisinde fazla ses, kafa atma, mavi ekran sorunu yapma gibi sorunlar yasatabiliyor. Buna ek olarak vakit gectikce cok yavasladiklarina sahit olmustum.
Yillardir boyle, bir turlu bu millete anlatamadik bu firmanin urunlerinde ozellikle son yillarda ciddi kalite dususu var diye. Ona ragmen en cok satanlarda hep en ustte.
Barracuda disi seriler fena degil ama Barracuda serisinde fazla ses, kafa atma, mavi ekran sorunu yapma gibi sorunlar yasatabiliyor. Buna ek olarak vakit gectikce cok yavasladiklarina sahit olmustum.