Laptop için MX7 almam mantıksız mı?

Ömer Teker

Uzman
Laptop'uma MX-7 macun aldım, sublarda hep onu önerdiler. Eskiden TF7 macun kullanıyordum, sizce nasıl? MX-7 macunu YouTube'da falan beğeniyorlar, pump-out yapar mı? W/mK değeri kaç?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mantıksız, attığım konuya bakarak detaylarını görebilirsiniz. Gayet objektif ve güzel bir inceleme. @Xbox 360E, eline sağlık tekrardan.

Gelelim neden "mantıksız" kısmına. Laptoplar için faz değişenli pad'ler çok daha mantıklı oluyorlar, hem ısı hem pump-out olayından dolayı. Ben kendim de kullandığım Pullsar Ice Dragon Kyrosheet öneririm. 17.5 w/mk değeri var.

Performansı fena değil hocam, termal pad almanız daha iyi olabilir. Şu anlık fiyatı hakkettiği sanmıyorum.

Son düzenleme:
Laptoplara PTM7950 tarzı padlerden başka bir şey koymayın. Eskiden hep uğraşırdım ayda bir macun değişirdim hemen hemen her macunu denedim hydronaut, kyronaut, kyronaut Extreme, MX6 MX4 vs. hepsi 1-2 haftada pumpout yüzünden 100 dereceyi görmeye başlıyor özelliklede çok sıcak çalışan bir laptop ise. PTM7950 tam tersi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…