MX-4 ve MX-6'yi laptop icin onermeyi ne zaman birakacaksiniz cok merak ediyorum.

Her şey viskozite degil. PTM7950 alin kafaniz rahat etsin. 200 liraya da bulunmaz nimet.

Cidden MX-4 - PTM7950'yi sadece teslimat yonunden mi degerlendiriyorsunuz? :D :D

Cevap için teşekkürler 40x40 yeterli olur sanırım.

Merhaba tekrardan @Celik2TR MSI'dan yanıt geldi bizimle değil teknik servisinizle iletişime geçin diyorlar daha da uğraşmayacağım parça için PTM7950 almayı düşünüyorum acaba 40x40 mı daha iyi olur yoksa 30x50 mi veya daha iyi bir öneri sunabilir misiniz teşekkür ederim şimdiden.

Merhaba tekrardan @Celik2TR MSI'dan yanıt geldi bizimle değil teknik servisinizle iletişime geçin diyorlar daha da uğraşmayacağım parça için PTM7950 almayı düşünüyorum acaba 40x40 mı daha iyi olur yoksa 30x50 mi veya daha iyi bir öneri sunabilir misiniz teşekkür ederim şimdiden.
ServisPoint ile iletişime geçmenizi istemişler uğraşmayacağınız için tavsiyem termal macun tercih etmeyin.
Çünkü boşluk kaldığı için istediğiniz verimi alamayacaksınız.
Biraz kalınlığı ideal bir termal pad tercih etmeniz boşlukları kapatacaktır.
@pawEn hocamın önerisini değerlendirebilirsiniz.
Dediğim gibi bu cihazın soğutma sistemi hatalı olduğu için boşlukları kapatmadığınız sürece verim alamazsınız.
Yani en kaliteli pump out yapmayan bir termal macunda olsa fayda etmeyecektir.