Detaylar
Kim cevapladı?Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
Macun değilde termal ped tercih etmen daha mantıklı. PTM7950 ve thermalright helios gibi.Kullanip memnun kaldiginiz uygun fiyatli termal macunlari tavsiye edebilir misiniz?
Alifer
Uzman
Dizüstülere oluyor mu termalpadler? Konu dizüstü bilgisayar kismindaydi ancak tasinmis.Macun değilde termal ped tercih etmen daha mantıklı. PTM7950 ve thermalright helios gibi.
Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
Dizüstülere oluyor mu termalpadler? Konu dizüstü bilgisayar kismindaydi ancak tasinmis.
Evet zaten termal pedler pump out yapmadığından laptoplarda tercih ediliyor.
İnceleme: Honeywell PTM 7950 termal pad incelemesi
Merhabalar. Acer Nitro 5 laptopumun ( CPU: Ryzen 5 6600H GPU: RTX 3050 95w) her oyunda çok ısınması yüzünden bir çözüm arayışına girdim ve maalesef termal macunu Arctic MX-6 ile değistirdim. Fakat aradan birkaç hafta geçmeden Valorant, CS2 gibi oyunlarda 100° CPU, 85° GPU sıcaklıklarına ulaştı...
Helios'un stokları kalmamış.
Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
Alttaki incelemedeki kişinin satın aldığı satıcı ile benim attığım satıcı aynı. Yüksek ihtimalle orijinal.Bu tarz ürünleri Çin'den almazdım. MX6 al geç ben çok memnunum. 2 tane diz üstünde kullandım. Akışkanlığı az olduğu için pump olayı zor.
Xudayar_Mirzayev
Uzman
MX6 al.
Alifer
Uzman
Laptop'un icinden macun cikarsa macun pad cikarsa pad alacagim bu yüzden önerilere hala acigim. Amazon, MediaMarkt veya Vatan'dan almayi düsünüyorumBu tarz ürünleri Çin'den almazdım. MX6 al geç ben çok memnunum. 2 tane diz üstünde kullandım. Akışkanlığı az olduğu için pump olayı zor.
agrofea
Uzman
Laptopun icinden macun cikarsa macun pad cikarsa pad alacagim bu yüzden önerilere hala acigim. Amazon, MediaMarkt veya Vatan'dan almayi düsünüyorum.
Ped cıkmaz. Macun sürerler. Pedler sadece işlemci dışındaki yerlerde olur. İşlemciyi kaldırma önce macunu al. Sonra kaldır.