Detaylar
Kim cevapladı?Sleepy yüzey temizleyici ile silebilirsin.
theophilus 45
Uzman
Peçete de ıslak mendil de tavsiye edilmez. Çoğu işletmede bulabileceğiniz bir mikrofiber bez ile temizleyeblirsiniz. Leke çıkmaz ise hafif bezi nemlendirin ve silin.Laptopum çok tozlandığı için ıslak mendille silmek istiyorum, bir zararı olur mu? Eğer zararı olacaksa hiç riske girmeyeceğim, peçete ile silerim. Laptopum zaten çok sorunlu, en ufak şeyde bozuluyor.
RapidLemming955 89
Üstün
Dış kasa ıslak mendille silinebilir ama ekran ve klavyeyi bezle falan silseniz daha iyi olur.
Sadece ekranı ve klavyeyi sileceğim, dış kasaya hiç dokunmuyorum her ihtimale karşı.Dış kasa ıslak mendille silinebilir ama ekran ve klavyeyi bezle falan silseniz daha iyi olur.
THESANASATS
Başarılı
Sadece ekranı ve klavyeyi sileceğim, dış kasaya hiç dokunmuyorum her ihtimale karşı.
O zaman ıslak mendille silmemen daha iyi olur. Bazen birkaç damla klavyenin arasından anakarta girebiliyor bu ihtimale mahal vermeye gerek yok.
- Makaleler
- 1
Islak mendil ile silip, gözlük temizleme mendili tarzında bir bez ile tozu yaymadan tek yönlü şekilde sil. Ovalayarak silme iz olur.
THESANASATS
Başarılı
Islak mendillede bozulanı da bozulası varmış diyelim kuru mendiller var onlarlar temizle selpakla da ıslaklığını al yeterli.
Hocam her ıslak mendil aynı değil. Anakartlar nazik elektronik parçalar sonuç itibarıyla en ufak sıvı teması risk barındırır daima. Öte yandan bazı ıslak mendilleri sıkınca 3 5 damla bile çıkmazken bazılarında şırıl şırıl suyu akar. Sil gitsin diyemiyorum o sebeple.
MR Hubu 89
Uzman
Hocam her ıslak mendil aynı değil. Anakartlar nazik elektronik parçalar sonuç itibarıyla en ufak sıvı teması risk barındırır daima. Öte yandan bazı ıslak mendilleri sıkınca 3 5 damla bile çıkmazken bazılarında şırıl şırıl suyu akar. Sil gitsin diyemiyorum o sebeple.
Çok kez ıslak mendille sistem klavye temizledim suluydu bir şey olmamıştı tabii derin test etmeden bilemiyorum.