saydut

Başarılı
Makaleler
2
Merhaba laptopumda kullandığım sıvı metalin akması sonucu tamirci işlemcinin değişeceğini ve bazı beslemelerinde hasar aldığını söyledi.

Eski işlemcimin resimlerini çektim işlemden önce.

Görselleri ekledim öncelikle sormak istediğim işlemcinin gerçekten değişip değişmediğini nasıl anlarım? Tamirci 4000TL talep etti.

IMG_20250315_152452.webp

IMG_20250315_152344.webp

Merhaba laptopumda kullandığım sıvı metalin akması sonucu tamirci işlemcinin değişeceğini ve bazı beslemelerinde hasar aldığını söyledi.

Eski işlemcimin resimlerini çektim işlemden önce.

Görselleri ekledim öncelikle sormak istediğim işlemcinin gerçekten değişip değişmediğini nasıl anlarım? Tamirci 4000TL talep etti.

Eki Görüntüle 133562

Eki Görüntüle 133563

BIOS'tan veya Sistem özelliklerinden görebilirsiniz işlemcinin değiştiğini. O kadar iyi işçiliği var mıdır bilemiyorum ama.

BIOS'tan veya sistem özelliklerinden görebilirsiniz işlemcinin değiştiğini. O kadar iyi işçiliği var mıdır bilemiyorum ama.

İşlemci yine aynısı takılacak 9300h olarak o yüzden soruyorum zaten BIOS'a bakmak aklıma gelmedi ama üstündeki numaralardan anlayamaz mıyım?

İşlemcinin 4 kenarında yapıştırıcı benzeri bir mühür var. Muhtemelen onu yeniden yapmaz ondan anlayabilirsin.