Ondan bende de var fakat arkadasin istedigini karsilamaz. O sarjli vidalamanin kullandigi bits uclar 1/4". Laptop, telefon vb gibi hassas islerde kullanilan uclar ise 1/6" capinda. Adaptor ile uygun hale getirmek mumkun ama oyle bir adaptorunde tek satildigini gormedim. Bende bir tane var, o da baska tornavida setinden cikmisti.
Ben 1-2 sene önce evin yanında olan hırdavatçıdan 10 TL'ye almıştım. 5-6 Laptop söktüm o tornavidayla. Gidip ince yıldız sorabilirsiniz herhangi bir tane.
Ondan bende de var fakat arkadasin istedigini karsilamaz. O sarjli vidalamanin kullandigi bits uclar 1/4". Laptop, telefon vb gibi hassas islerde kullanilan uclar ise 1/6" capinda. Adaptor ile uygun hale getirmek mumkun ama oyle bir adaptorunde tek satildigini gormedim. Bende bir tane var, o da baska tornavida setinden cikmisti.
Ilginc. 1/4" uyduguna gore M2.5 standart vidalardan daha buyuk bir şey mi kullandilar ki acaba?
Hirdavatcidan tek olarak almak istersen de vidalarin yanlarinda standartlari yazar. Laptoplarda genelde dista M2.5, icinde ise M2 vida kullaniyorlar. Kontrol edip sadece o is icin ucuz bir tane de alabilirsin.