- Makaleler
- 1
Saatçi tornavida seti.
Ben almıştım ondan. Çok kalitesiz. Ergonomik değil. Bu yüzden vidalar zor açılıyor. Önermem.
Ondan bende de var fakat arkadasin istedigini karsilamaz. O sarjli vidalamanin kullandigi bits uclar 1/4". Laptop, telefon vb gibi hassas islerde kullanilan uclar ise 1/6" capinda. Adaptor ile uygun hale getirmek mumkun ama oyle bir adaptorunde tek satildigini gormedim. Bende bir tane var, o da baska tornavida setinden cikmisti.Tornavida seti değil ama ucuza matkap almıştım. 10 tane ucu var içinde. Şu ana kadar her işimi gördü. Motoru bilgisayar için yeterli güçte.
![]()
CVS Şarjlı Vidalama Seti Vida Matkapı Şarjlı Tornavida SetiFiyatı, Yorumları - Trendyol
CVS Şarjlı Vidalama Seti Vida Matkapı Şarjlı Tornavida Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hocam Samsung'un laptopu var bende. Bakımı için vidalarını bununla açtım.Ondan bende de var fakat arkadasin istedigini karsilamaz. O sarjli vidalamanin kullandigi bits uclar 1/4". Laptop, telefon vb gibi hassas islerde kullanilan uclar ise 1/6" capinda. Adaptor ile uygun hale getirmek mumkun ama oyle bir adaptorunde tek satildigini gormedim. Bende bir tane var, o da baska tornavida setinden cikmisti.
Hocam Samsung'un laptopu var bende. Bakımı için vidalarını bununla açtım.
Valla bendeki laptop bayağı eski. Vidalardan da anlamam.Ilginc. 1/4" uyduguna gore M2.5 standart vidalardan daha buyuk bir şey mi kullandilar ki acaba?![]()