Makaleler
1

Dosya Ekleri

• image-removebg-preview.webp
    image-removebg-preview.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 105
Tornavida seti değil ama ucuza matkap almıştım. 10 tane ucu var içinde. Şu ana kadar her işimi gördü. Motoru bilgisayar için yeterli güçte.

Ben almıştım ondan. Çok kalitesiz. Ergonomik değil. Bu yüzden vidalar zor açılıyor. Önermem.
1740415383931.webp

Tornavida seti değil ama ucuza matkap almıştım. 10 tane ucu var içinde. Şu ana kadar her işimi gördü. Motoru bilgisayar için yeterli güçte.
Ondan bende de var fakat arkadasin istedigini karsilamaz. O sarjli vidalamanin kullandigi bits uclar 1/4". Laptop, telefon vb gibi hassas islerde kullanilan uclar ise 1/6" capinda. Adaptor ile uygun hale getirmek mumkun ama oyle bir adaptorunde tek satildigini gormedim. Bende bir tane var, o da baska tornavida setinden cikmisti.

Ondan bende de var fakat arkadasin istedigini karsilamaz. O sarjli vidalamanin kullandigi bits uclar 1/4". Laptop, telefon vb gibi hassas islerde kullanilan uclar ise 1/6" capinda. Adaptor ile uygun hale getirmek mumkun ama oyle bir adaptorunde tek satildigini gormedim. Bende bir tane var, o da baska tornavida setinden cikmisti.
Hocam Samsung'un laptopu var bende. Bakımı için vidalarını bununla açtım.

Hocam Samsung'un laptopu var bende. Bakımı için vidalarını bununla açtım.

Ilginc. 1/4" uyduguna gore M2.5 standart vidalardan daha buyuk bir şey mi kullandilar ki acaba? 🤔

Hirdavatcidan tek olarak almak istersen de vidalarin yanlarinda standartlari yazar. Laptoplarda genelde dista M2.5, icinde ise M2 vida kullaniyorlar. Kontrol edip sadece o is icin ucuz bir tane de alabilirsin.