Winner 102 Bilgin Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 4.488 Çözümler 8 Beğeniler 1.873 Bugün 14:15 #1 Yurda laptop götüreceğim. Şu şekil bir çanta var iş görür mü? Sırt çantası. İçine sadece laptop dışında çamaşır koyacağım. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 14:30
Yurda laptop götüreceğim. Şu şekil bir çanta var iş görür mü? Sırt çantası. İçine sadece laptop dışında çamaşır koyacağım.
Captain Skriniar 116 Üstün Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 1.780 Çözümler 1 Beğeniler 1.120 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi 46 dakika önce #3 İş görür de çok sağa sola çarpmazsa iyi olur. Ne olur ne olmaz.
KS KS Winner 102 Bilgin Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 4.488 Çözümler 8 Beğeniler 1.873 44 dakika önce #4 Captain Skriniar dedi: İş görür de çok sağa sola çarpmazsa iyi olur. Ne olur ne olmaz. Genişletmek için tıkla... Altına bez gibi bir şey sersem fayda eder mi? Arkasında zaten ped tarzı bir şey var.
Captain Skriniar dedi: İş görür de çok sağa sola çarpmazsa iyi olur. Ne olur ne olmaz. Genişletmek için tıkla... Altına bez gibi bir şey sersem fayda eder mi? Arkasında zaten ped tarzı bir şey var.
Captain Skriniar 116 Üstün Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 1.780 Çözümler 1 Beğeniler 1.120 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi 28 dakika önce #5 Winner dedi: Altına bez gibi bir şey sersem fayda eder mi? Arkasında zaten ped tarzı bir şey var. Genişletmek için tıkla... Çokta fayda etmez. Çantayı savurmazsanız zaten bir şey olmaz bence.
Winner dedi: Altına bez gibi bir şey sersem fayda eder mi? Arkasında zaten ped tarzı bir şey var. Genişletmek için tıkla... Çokta fayda etmez. Çantayı savurmazsanız zaten bir şey olmaz bence.
KS KS Winner 102 Bilgin Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 4.488 Çözümler 8 Beğeniler 1.873 23 dakika önce #6 Captain Skriniar dedi: Çokta fayda etmez. Çantayı savurmazsanız zaten bir şey olmaz bence. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten otobüste yanıma alıyorum, bagaja göndermiyorum.
Captain Skriniar dedi: Çokta fayda etmez. Çantayı savurmazsanız zaten bir şey olmaz bence. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten otobüste yanıma alıyorum, bagaja göndermiyorum.
Captain Skriniar 116 Üstün Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 1.780 Çözümler 1 Beğeniler 1.120 Yer Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi 20 dakika önce #7 Winner dedi: Hocam zaten otobüste yanıma alıyorum, bagaja göndermiyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman bir şey olmaz. Bagaja gönderirsen, parçalarla yeni bi' toplama laptop yaparsın.
Winner dedi: Hocam zaten otobüste yanıma alıyorum, bagaja göndermiyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman bir şey olmaz. Bagaja gönderirsen, parçalarla yeni bi' toplama laptop yaparsın.