Laptop "no bootable device" hatası veriyor

walixi

Uzman
Merhaba,

Windows 10 64 Bit dizüstü bilgisayarım ilk başta resimde olduğu gibi bir ekran verdi. Şu an "no bootable device" hatası veriyor. SSD sağlığım %100 idi bunun nedeni nedir acaba?

Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.

hocam ssd kuralı 2 hafta oldu neden böyle bir bozukluk verdi ki.

hocam şuan forma atıyorum mesela sorun ssd ise kurulum yaparken sorun vermesi gerekmez mi?

Hocam SSD kuralı 2 hafta oldu neden böyle bir bozukluk verdi ki?
Hocam bence sorunun kaynağı SSD değil, indirdiğiniz herhangi bir şey olabilir. Elimde minidump dosyası yok, buradan sonra tamamen farazi konuşuyorum ancak bence çalıştırılan herhangi bir kötü amaçlı yazılım bootloader'ı bozup svchost.exe'yi sonlandırarak zorla mavi ekran tetiklettirdi.

Dediğim gibi, bunu söylemek için hiçbir kanıt yok elimde, ancak teorim böyle.
Bu arada tekrar belirteyim, USB'den bootloaderı yeniden oluşturup sistemi olduğu gibi kullanmaya devam edebilirsiniz, yine de temiz kurulum daha sağlıklı gibi duruyor.

Hocam şu an format atıyorum mesela sorun SSD ise kurulum yaparken sorun vermesi gerekmez mi?
Bence sorun SSD'de değil zaten, içinizi ferah tutun.. bana göre yazılımsal bir sorun.

hocam çok teşekkür ederim şuan yeniden kuruyorum 4 dakikada %95 geldi yükleme.

hocam çok teşekkür ederim şuan yeniden kuruyorum 4 dakikada %95 geldi yükleme.
hatta 3 dakiak imiş hocam şuan kurulum bitti yeniden başlatıyor.

Hocam çok teşekkür ederim şu an yeniden kuruyorum 4 dakikada %95 geldi yükleme.
Aslına bakarsanız çok da yardımcı olamadım, sorunu çözmek yerine kökten yok ettik. Yine de rica ederim hocam. Bu tarz durumlar için elinizin altında bir tane Windows kurulum USB'si bulunsun, ne kadar eski olduğunun önemi yok. Bakarsınız işinize yarar.

teşekkür ederim hocam .Sorun ssd'den değil gibi windows kuruldu şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…