C cagata Uzman Katılım 10 Nisan 2025 Mesajlar 885 Çözümler 1 Beğeniler 71 21 Kasım 2025 #1 Gece laptopa test yapmak istiyorum ve sabah kalkana kadar laptopta oyunu açık bırakmak istiyorum. Saatlerce sıcak çalışmasında sakınca var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Kasım 2025
Gece laptopa test yapmak istiyorum ve sabah kalkana kadar laptopta oyunu açık bırakmak istiyorum. Saatlerce sıcak çalışmasında sakınca var mı?
shiedae3 Başarılı Ağ Büyücüsü Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.287 Çözümler 3 Beğeniler 1.418 21 Kasım 2025 #2 cagata dedi: Gece laptopa test yapmak istiyorum ve sabah kalkana kadar laptopta oyunu açık bırakmak istiyorum. Saatlerce sıcak çalışmasında sakınca var mı? Genişletmek için tıkla... Arayış nedir hocam burada? Kaç derece sıcaklıktan bahsediyoruz
cagata dedi: Gece laptopa test yapmak istiyorum ve sabah kalkana kadar laptopta oyunu açık bırakmak istiyorum. Saatlerce sıcak çalışmasında sakınca var mı? Genişletmek için tıkla... Arayış nedir hocam burada? Kaç derece sıcaklıktan bahsediyoruz
talongod Yetkin Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 3.046 Makaleler 5 Çözümler 24 Beğeniler 3.630 21 Kasım 2025 #3 cagata dedi: Gece laptopa test yapmak istiyorum ve sabah kalkana kadar laptopta oyunu açık bırakmak istiyorum. Saatlerce sıcak çalışmasında sakınca var mı? Genişletmek için tıkla... Uzun süreler render yapılan laptoplar var, zarar görmüyorlar. Cihazınızın ne olduğu bu durumu değiştirir.
cagata dedi: Gece laptopa test yapmak istiyorum ve sabah kalkana kadar laptopta oyunu açık bırakmak istiyorum. Saatlerce sıcak çalışmasında sakınca var mı? Genişletmek için tıkla... Uzun süreler render yapılan laptoplar var, zarar görmüyorlar. Cihazınızın ne olduğu bu durumu değiştirir.
KS KS C cagata Uzman Katılım 10 Nisan 2025 Mesajlar 885 Çözümler 1 Beğeniler 71 21 Kasım 2025 #4 shiedae3 dedi: Arayış nedir hocam burada? Kaç derece sıcaklıktan bahsediyoruz Genişletmek için tıkla... Altında soğutucu var 75 dereceyi geçmiyor
shiedae3 dedi: Arayış nedir hocam burada? Kaç derece sıcaklıktan bahsediyoruz Genişletmek için tıkla... Altında soğutucu var 75 dereceyi geçmiyor
shiedae3 Başarılı Ağ Büyücüsü Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.287 Çözümler 3 Beğeniler 1.418 21 Kasım 2025 #5 cagata dedi: Altında soğutucu var 75 dereceyi geçmiyor Genişletmek için tıkla... Hiçbir problem olmaz soğuk zaten. Ben 85 derecelerde 7 8 saat çalıştırıyordum ancak fan sesi rahatsız eder tahminimce
cagata dedi: Altında soğutucu var 75 dereceyi geçmiyor Genişletmek için tıkla... Hiçbir problem olmaz soğuk zaten. Ben 85 derecelerde 7 8 saat çalıştırıyordum ancak fan sesi rahatsız eder tahminimce
KS KS C cagata Uzman Katılım 10 Nisan 2025 Mesajlar 885 Çözümler 1 Beğeniler 71 21 Kasım 2025 #6 shiedae3 dedi: Hiçbir problem olmaz soğuk zaten. Ben 85 derecelerde 7 8 saat çalıştırıyordum ancak fan sesi rahatsız eder tahminimce Genişletmek için tıkla... Laptop başka odada olacak zaten
shiedae3 dedi: Hiçbir problem olmaz soğuk zaten. Ben 85 derecelerde 7 8 saat çalıştırıyordum ancak fan sesi rahatsız eder tahminimce Genişletmek için tıkla... Laptop başka odada olacak zaten
Elma ısıran Üstün Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 5.724 Çözümler 20 Beğeniler 4.563 Yer Cupertino 21 Kasım 2025 #7 Bu testin amacı nedir?
yusufumm07 Üstün Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 3.875 Çözümler 9 Beğeniler 1.865 21 Kasım 2025 #8 .Oyun içinse kendini kapatır çok ısınırsa Makinen eskiyse anabordu yakabilirsin yeniyse kendini kapatır . Benim ki kendini kapatıyor. Son düzenleme: 21 Kasım 2025
.Oyun içinse kendini kapatır çok ısınırsa Makinen eskiyse anabordu yakabilirsin yeniyse kendini kapatır . Benim ki kendini kapatıyor.
KS KS C cagata Uzman Katılım 10 Nisan 2025 Mesajlar 885 Çözümler 1 Beğeniler 71 21 Kasım 2025 #9 Elma ısıran dedi: Bu testin amacı nedir? Genişletmek için tıkla... yusufumm07 dedi: Oyun içinse kendini kapatır çok ısınırsa Makinen eskiyse anabordu yakabilirsin yeniyse kendini kapatır. Benimki kendini kapatıyor. Genişletmek için tıkla... Soğutucu var altında 75 dereceyi geçmiyor oyunlarda yine de kapatır mı?
Elma ısıran dedi: Bu testin amacı nedir? Genişletmek için tıkla... yusufumm07 dedi: Oyun içinse kendini kapatır çok ısınırsa Makinen eskiyse anabordu yakabilirsin yeniyse kendini kapatır. Benimki kendini kapatıyor. Genişletmek için tıkla... Soğutucu var altında 75 dereceyi geçmiyor oyunlarda yine de kapatır mı?
yusufumm07 Üstün Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 3.875 Çözümler 9 Beğeniler 1.865 21 Kasım 2025 #10 cagata dedi: Soğutucu var altında 75 dereceyi geçmiyor oyunlarda yine de kapatır mı? Genişletmek için tıkla... Oyunda da 80 87 görse dahi kapatmaz 95 oluyor oyunlarda benim çok ısınırsa kapatır .
cagata dedi: Soğutucu var altında 75 dereceyi geçmiyor oyunlarda yine de kapatır mı? Genişletmek için tıkla... Oyunda da 80 87 görse dahi kapatmaz 95 oluyor oyunlarda benim çok ısınırsa kapatır .