Rehber Laptop Satın Alma Rehberi - Bilmeden Almayın!

Eski Zephyrus'lar yanıyordu. Son seri Zephyrus'u kullandım ve normal bir laptop gibi ısınıyordu. Üstelik bunu o hafiflik ve kompaktlık içinde yapabiliyor.
Sorun şu: Zephyrus'un çok muadili var. En basitinden XPS. Oyun/İş/Tasarımın bir kasada buluşmuş halidir.

XPS biraz daha Zenbook karşılığı değil mi?
Zephyrus rakipleri olarak Razer Blade ve Gigabyte Aero'yu gösterebiliriz bence.
Hayır, XPS Macbook Pro ve saydığınız cihazların rakibi. Nvidia olanı var, iGPU olanı var. Her alana uygun OLED ekranlı cihazları var. Zenbook sadece iGPU'lu cihazlara sahip OLED ekranlı bir seri.

Ayrıca XPS daha üst modellere sahip Zenbook'a göre (diye kalmış aklımda).

XPS'lerin GPU watt'ları düşük diye biliyorum ama. 40 veya 50W yazmışlar Google'a. Zephyrus'larda 90W TDP var. XPS o yüzden enterprise bilgisayarı gibi geliyor bana. ROG Zephyrus ise daha fazla kompakt gaming laptop gibi.

Ellerine emeğine sağlık gayet güzel bir rehber olmuş. Marka değil model olarak cihazları tek tek baz almak en iyisi. Nitro 5inde kötüsü iyisi var ve genelleme çok doğru değil. ROG serisi soğutma olarak bütçesindekiler kadar kaliteli değil. Victusların her modeli başarılı değil kronik çok cihazı var bir çok alt başlık açılır ama genel bilgi olarak fazlasıyla yeterli ve üstün körü bir bilgi için yeterli ve her konuya detaylıca değindiğiniz için sağ olun.

XPS'lerin GPU watt'ları düşük diye biliyorum ama. 40 veya 50W yazmışlar Google'a. Zephyrus'larda 90W TDP var. XPS o yüzden enterprise bilgisayarı gibi geliyor bana. ROG Zephyrus ise daha fazla kompakt gaming laptop gibi.
Macbook Rakibi olduğudan ısınmasını en minimuma çekmek amacıyla duşuk evet.

Sorun şu: Zephyrus'un çok muadili var. En basitinden XPS. Oyun/İş/Tasarımın bir kasada buluşmuş halidir.

3500 dolarlık XPS 60W GPU ile Zephyrus'la uzaktan yakından alakası olmayan bir cihaz. Fiyatlandırma olarak da benzer şekilde. ProArt serisi XPS'e rakip olabilir ki son senelerde çıkan XPS'ler (13 inç versiyonu hariç) beğenilmedi ve kötü durumdalar.

Ayrıca Zenbook modellerinin üst serilerinde Nvidia GPU bulunuyor. Hatta 95W'a kadar güç veriyor ve fiyatları XPS'in yarısı civarında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…