Laptop siyah ekran sorunu

Showtime

Başarılı
Laptopta bazen ana ekranda ya da Google'da gezinirken ekran simsiyah oluyor 2-3 saniye sonra ekran yeniden geliyor ve mouse imlecinde mavi yuvarlak dönüyor. Ekran kartı sürücüleri güncel. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir?

Laptopta bazen ana ekranda ya da Google'da gezinirken ekran simsiyah oluyor 2-3 saniye sonra ekran yeniden geliyor ve mouse imlecinde mavi yuvarlak dönüyor. Ekran kartı sürücüleri güncel. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir?
Bende de oluyor, neden olduğunu ben de bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Virüs ile ilgili değil. Başka forumlardaki yazılarada baktım çoğu kişide oluyor.

Virüs ile ilgili olduğunu söylemedim zaten, ondanda kaynaklı olabiliyor bazen.

Evet 3-4 kez taradım herhangi bir şey çıkmadı.

Laptop markan nedir? Tek tüp Pavilion yok piyasada tamamını söyle. Ayrıca DDU ile sürücülerini kaldırıp yeniden kur.

Virüs ile ilgili olduğunu söylemedim zaten, ondanda kaynaklı olabiliyor bazen.

Laptop markan nedir? Tek tüp Pavilion yok piyasada tamamını söyle. Ayrıca DDU ile sürücülerini kaldırıp yeniden kur.

Sürücüleri DDU ile kaldırmıştım zaten en güncellerini de yükledim.

Cihazın bütün ekran kartı sürücülerini silip temiz bir şekilde tekrar kurun. Eğer devam ederse belki donanımsal bir sorun olma ihtimali yüksek gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…