Laptopta bazen ana ekranda ya da Google'da gezinirken ekran simsiyah oluyor 2-3 saniye sonra ekran yeniden geliyor ve mouse imlecinde mavi yuvarlak dönüyor. Ekran kartı sürücüleri güncel. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir?
Detaylar
Kim cevapladı?MamiDigital
Yetkin
Bende de oluyor, neden olduğunu ben de bilmiyorum.Laptopta bazen ana ekranda ya da Google'da gezinirken ekran simsiyah oluyor 2-3 saniye sonra ekran yeniden geliyor ve mouse imlecinde mavi yuvarlak dönüyor. Ekran kartı sürücüleri güncel. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir?
Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop markası? Virüs taraması yaptın mı?
MamiDigital
Yetkin
Virüs ile ilgili değil. Başka forumlardaki yazılarada baktım çoğu kişide oluyor.
Evet 3-4 kez taradım herhangi bir şey çıkmadı.
Virüs ile ilgili değil. Başka forumlardaki yazılarada baktım çoğu kişide oluyor.
Virüs ile ilgili olduğunu söylemedim zaten, ondanda kaynaklı olabiliyor bazen.
Laptop markan nedir? Tek tüp Pavilion yok piyasada tamamını söyle. Ayrıca DDU ile sürücülerini kaldırıp yeniden kur.
Laptop markan nedir?
HP Pavilion Gaming 15-CX0039NT
Hocam laptop 4 yıllık ama daha yeni olmaya başladı daha önce bu sorun yoktu.
DDU ile sürücülerini kaldırıp yeniden kur.
Laptop markan nedir? Tek tüp Pavilion yok piyasada tamamını söyle. Ayrıca DDU ile sürücülerini kaldırıp yeniden kur.
Sürücüleri DDU ile kaldırmıştım zaten en güncellerini de yükledim.
Burak Birinci
Üstün
Cihazın bütün ekran kartı sürücülerini silip temiz bir şekilde tekrar kurun. Eğer devam ederse belki donanımsal bir sorun olma ihtimali yüksek gibi.