14742

Uzman
İyi forumlar, Excalibur kullanıyorum. Daha önce hiç laptop macununu yenilemedim ama artık macunu yenilemem gerekiyor. Servise göndermek istemiyorum gönderdiğime pişman oldum. Kullandıkları macun kalitesinden mi ya da süremediklerinden mi artık neyse laptop bana geri geldiğinde daha çok ısınıyordu. Hassas tornavida seti var ve kasayı açtığımda ilk neler yapmam gerektiğini, soğutma bloğunun yerini, vida sıralarını falan biliyorum ama cesaret edemedim. Mahalledeki servisler çok pahalıya yapıyor hem de pek güven vermiyor. Sizce yapmalı mıyım?

Min. kaç gr olması gerekiyor 1 yeterli midir?
Pek macunlarla alakalı detaylı bilgim yok.
Bu konuya göz atabilirsiniz. Garantinizi düşünüyor iseniz konuda yazıldığı gibi ayrı bir macun satın alıp servise verebilirsiniz.

Bu arada evet 1gr yeterli.

Ana servis macun kabul etmiyor? :D Rezillik.
Cihaz bana servisten geri geldiğinde sıcaklık testi yaptım yüke soktum önceki değerlerle aynıydı elimde resimler vardı servise mail olarak attım işlem yapılmadı mı diye dediler ki 97 dereceye kadar normaldir oyuncu laptopları yüksek ısılarda çalışmak için tasarlanmıştır dediler öyle bir şey yok aslında cihaz zaten 90 ı geçtiğinde sürekli throttle yiyor daha ne zorlamaya gerek var sonra sizi teknik ekibimizden arayacaklar dediler öylece kaldı ne arayan var ne de soran. :D