Yılda 1-2 kez kullanmakdan sorun olmaz o kadar. Sürekli iş için, tamir için alacaksa o zaman kaliteli ürün almalı kesinlikle.

1 kere bile kullanacak olsa kötü tornavida yalama yapıyor bizzat tecrübe ettim ben şu an orta kalite no name bir tornavida kullanıyorum deneyimli olduğum için yalama yaptırmıyorum ama çok yatkın proskit alın geçin.

Herkesin elinde en azından böyle küçük setlerden birinin olması lazım diye düşünüyorum. Hem pratik hem kullanışlı, hem de taşıması kolay oluyor.

Elimde böyle birkaç ürün var günlük işlerde falan kullanıyorum ama PC konusunda özellikle iç kısmında kullanmak için o ekipmanlar fazla kaba geliyor bunların PC için olan modellerinden atma şansınız var mı?

1 kere bile kullanacak olsa kötü tornavida yalama yapıyor bizzat tecrübe ettim ben şu an orta kalite no name bir tornavida kullanıyorum deneyimli olduğum için yalama yaptırmıyorum ama çok yatkın proskit alın geçin.

Normalde kendim yapardım 1 kere elimde araç gereç olmadığı için bir tanıdığın tanıdığı bilgisayarcıya verdim açarken laptopun 2 yerinde kırık bırakmış 2 vidayı yalama yapmış gitsem asla kabul etmeyecek.