cemkaraca

Yetkin
Şu an elimde bilgisayar çantası var ama defter falan sığmıyor. Bilgisayar ve 2,3 defter taşıyabileceğim omuzdan takmalı veya sırt çantası önerebilir misiniz? Çok geniş ve büyük olmasın dediğim gibi sadece laptop, laptop şarj adaptörü (büyük) ve 2,3 defter taşıyacağım. Sırt çantası olursa çok ağır olur mu bu dediğim şeyleri içine koyarsam? Laptop 15.6 inch boyutunda. Teşekkürler.

Üstat bütçene saygı duyarım fakat vereceğin parayla çok rahat 4-5 yıl aktif kullanımda bunlar işini görecektir. Az bile olsa paranı kalitesiz ürünlere vermenizi tavsiye etmem.
Keşke o kadar bütçem olsaydı da alabilseydim :). Öğrenci adamız ne yazık ki, bu çantaya bu parayı vereceğime 1 ayımı geçiririm o parayla. Çanta da acil lazım oldu, oluyor, okul için.

Keşke o kadar bütçem olsaydı da alabilseydim :). Öğrenci adamız ne yazık ki, bu çantaya bu parayı vereceğime 1 ayımı geçiririm o parayla. Çanta da acil lazım oldu, oluyor, okul için.
İnternette aklıma gelen kaft var, fiyatları size uygun mu bilmiyorum. Bütçenize gayet tabi saygı duyuyorum, sadece uzun ömürlü olsun diye tavsiye verdim.

Bütçeye uygun internette bulamazsanız butik yerlerden yani çarşıdan alabilirsiniz, tecrübeyle sabit :)