Makaleler
5
Arkadaşlar selamlar,

Elimdeki dizüstü bilgisayarın bakımları hiç yapılmadı. Kendi bilgisayarımın ise 60-65 derecelerde olan işlemci sıcaklığı 80 derecelere yükseldi. Pump-out sorunu yaşamayacağım bir termal macun arıyorum. Mümkünse kargo ücreti olmasın. :D

Şimdiden teşekkürler.

TG tüpte olan macunu önericem de aşırı pahalı bir ürün, onun dışında uçmayacak macun yok fiziksel olarak. Dizüstü için faz değişimli ped almak en mantıklı çözüm.

Bence 30 gramlık GD900 tarzı bir macun al bak keyfine hem fazla par harcamazsın. Macun bitti derdin de olmaz elinde bol bol olacak zaten :D

Bence 30 gramlık GD900 tarzı bir macun al bak keyfine hem fazla par harcamazsın. Macun bitti derdin de olmaz elinde bol bol olacak zaten :D
Bir ara MX-6 30 gram olanı alacaktım. Bana çokokrem tüpü gibi mi yiyeceksin demişlerdi :D. Ped olarak laptop için ne almalıyım?

Hepsiburada premium + 30 TL kupon vardı bende, istediğin gel al noktasına 200 TL'ye Artics MX4 sipariş edebilirim. Tavsiye de ederim herkesin aksine şimdiye kadar bir sorun yaşatmadı.

Hepsiburada premium + 30 TL kupon vardı bende, istediğin gel al noktasına 200 TL'ye Artics MX4 sipariş edebilirim. Tavsiye de ederim herkesin aksine şimdiye kadar bir sorun yaşatmadı.
Sağ olun hocam teşekkür ederim. Büyük ihtimal TF7, TFX alacağım 1-2 ay sonra.