Laptop vs MacBook vs masaüstü bilgisayar

Tamamdır hocam çok sağ olun değerli yorumlarınız için.

Ben uygun olsun diye M1 Air ve Series S alırdım, belki imkan var ise M.2'de olabilir.

Hocam M1 veya M.2 isteklerimi karşılar mı? IPad'im M.2 fakat baktığımda bunun bile yapay zeka işleme gücü A17 Pro'dan dusuk.

Xbox ile PS5 Pro arasında ne fark var güç falan olarak.

Bana kalırsa evde de duyuyorsanız masaüstü sistem + ultrabook alabilirsiniz çok harekete ihtiyacınız yokmuş.
Ultrabook olarak bunu önerebilir OLED dokunmatik panelle geliyor hafif taşınabilir ve şarj ömrü uzun.
Yanına konsol veya masaüstü alabilirsiniz ihtiyacınıza göre değişir.
Windows temelli bir ultrabook daha iyi oluyor uyumluluk açısından. Macbook tercih edilecekse en az 512 + 16 GB modellerine bakılmalı.

Internetten oynadiginiz oyunlarin emulasyon perfrmansina bakip Mac alabilirsiniz cunku Local AI calistirma konusunda becerikliler. Performans olarak da, eh o bir Mac, stabilite tanrisi.

Para sinirsizsa Mac, batarya icin Mac, tasima derdi yoksa toplama, oyun performansindan isteginiz bolsa yine toplama.

Gaming ise tasinabilir olsn derseniz faakt guzel Gamingler de pahali.

Aslinda bu da mantikli para varsa, NPU da vardi bunlarda performanslarimi bilmesem de.

Ben MacBook Air M3 kullanıyorum. Yani macOS zaten aşırı kötü bir işletim sistemi onu belirtim. Üstüne oyun performansı iyi değil.

Diyelim kodlama için alacaksanız ama değer mi? Aynı şeyi Windows'ta daha iyi yaparsınız, paraya yazık.

Tek iyi yani ses kalitesi iyi ve ekranı iyidir.

Ryzen 5 5500u işlemcili 10.000 TL 14 inç laptoplar var. En azından parasına göre çok iyi işlemci. Linux kurar, daha iyi verim alırım açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…