Çözüldü Laptop Windows 10 ekran rengi değişiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Zerolite

Uzman
Arkadaşlar selam, laptopuma format atarken Windows 11'den Windows 10'a geçtim ama bilgisayarda karanlık yere gelince renk değişiyor. Aydınlık yere gelince renk değişiyor, parlaklıktan sandım ama değil o da aynı. Intel uygulaması üzerinden tasarruf kapatıyorduk sanırım ama şimdi Intel uygulamasında o bölmeye baktığımda hiçbir şey gözükmüyor. Ne yapmam gerekiyor? Renkler aşırı soluk kalıyor karanlık ekranda, daha sonrasında aydınlığa geçince de açılması 2-3 saniye sürüyor. Kötü bir görüntü oluyor.

1723296560968.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Maalesef ben de bilmiyorum. HDR ayarından dolayı muhtemelen. Windows’un görüntü ayarlarına bakın bir de.
HDR de kapalı anlamış değilim, eskiden bu güç kısmında ekstra pil tasarrufu diye bir ayar vardı onu kapatınca düzeliyordu sanırım ama şu anda o ayar yok.

Arkadaşlar sorunu çözdüm, dediğim kısım başka bir uygulamaya taşınmış buyrun adım adım;
1723301798692.webp

1723301806862.webp
Maalesef ben de bilmiyorum. HDR ayarından dolayı muhtemelen. Windows’un görüntü ayarlarına bakın bir de.
HDR de kapalı anlamış değilim, eskiden bu güç kısmında ekstra pil tasarrufu diye bir ayar vardı onu kapatınca düzeliyordu sanırım ama şu anda o ayar yok.

Arkadaşlar sorunu çözdüm, dediğim kısım başka bir uygulamaya taşınmış buyrun adım adım;
1723301798692.webp

1723301806862.webp

Son düzenleme:
Çözüm

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt