Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

butragueno

Çalışkan
Merhabalar, GameGaraj X5T modeli Pazartesi elime ulaştı. Bütün kurulumu eksiksiz yaptım ve sürücülerim güncel.
Pazartesiden bu zamana 3 kez siyah ekran sorunuyla karşılaştım. İlk olarak ETS2 oyunu açtığım anda siyah ekran yedim, fanlar son güçte çalışıyordu ve klavye ışıkları yanıyordu. İkinci olarak Brave tarayıcı da bir grafik tabanlı bir testnet görevini yaptıktan hemen sonra tarayıcıda gezinirken yaşadım. Üçüncüsünü ise az evvel CS2'de yarım saatlik bir sürenin ardından yaşadım.
Tüm bunlara ne sebep olabilir, Windows güncellemesi mi, Nvidia veya Intel'in grafik kartı sürücüleri mi, yoksa hybrid mod (mux switch) kullanmam mı? Cevaplarınızı bekliyorum, teşekkürler.

Sürekli mi oluyor, her CS2 girdiğinde yarım saat sonra mı? Misal, günde 1 kere oluyor da sonra olmuyor mu?
Sürekli olmuyor, CS2'de ilk kez oldu, zaten daha önce birkaç defa açmıştım oyunu, toplasan bir saat etmez. Ayrıca kontrol merkezinden dgpu moduna aldım şu an sorun yok gibi.

Merhaba, GameGaraj X5t modeli pazartesi elime ulaştı. Bütün kurulumu eksiksiz yaptım ve sürücülerim güncel.
Pazartesiden bu zamana 3 kez siyah ekran sorunuyla karşılaştım. İlk olarak ETS 2 oyunu açtığım anda siyah ekran yedim, fanlar son güçte çalışıyordu ve klavye ışıkları yanıyordu. İkinci olarak Brave tarayıcı da bir grafik tabanlı bir testnet görevini yaptıktan hemen sonra tarayıcıda gezinirken yaşadım. Üçüncüsünü ise az evvel CS2'de yarım saatlik bir sürenin ardından yaşadım.
Tüm bunlara ne sebep olabilir, Windows güncellemesi mi, NVIDIA veya Intel'in grafik kartı sürücüleri mi, yoksa hybrid mod (MUX Switch) kullanmam mı? Cevaplarınızı bekliyorum, teşekkürler.

OCCT ile Power testi yap orada güç kaynağının değerleri olacak 3.3v 5v 12v ve GPU bölmünde 12v PCI-e volt giriş değeri kaç hepsinin görselini çek at.

OCCT ile Power testi yap orada güç kaynağının değerleri olacak 3.3v 5v 12v ve GPU bölmünde 12v PCI-e volt giriş değeri kaç hepsinin görselini çek at.
Dediğiniz değerleri göremiyorum. İlk olarak 20dk test ettim 1 saatte bittiğini farkedince durdurdum, İkincisinde 15 dk test ettim, süre sonunda sonuçlar çıkar diye ekran görüntüsü almadım. Üçüncüde bu ekran görüntüsünü aldım, değerler hepsinde de bu şekildeydi.Testlerde hiçbir hata almadım, ayrıca test uygulaması CPU ve GPU'yu kendimi limitliyor? CPU 45W, GPU 80W üzerine çıkmadı.
IMG_20250829_125202_445.webp

DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldır, ardından NVIDIA sürücüsünü tekrar yükle. NVIDIA Kontrol Paneli'nden MUX ayarlarına girerek sadece 'NVIDIA Only' seçeneğini işaretle.
Siyah ekran aldığımdan beri GameGaraj Kontrol panelinden mux switchi kapattım, şu ana kadar sorun yaşamadım. Bu da turbo extreme mod açık hali, oyun modu açıkken limitliyormuş.
IMG_20250829_134247_940.webp

Siyah ekran aldığımdan beri GameGaraj Kontrol panelinden mux switchi kapattım, şu ana kadar sorun yaşamadım. Bu da turbo extreme mod açık hali, oyun modu açıkken limitliyormuş.
IMG_20250829_134247_940.webp
DGPU modundayken tekrar yaşadım, bu sefer siyah ekran değildi, görüntü dondu. DDU ile Nvidia driverlarını kaldırıp, güncel yerine 577'yi kurdum, tekrar yaşarsam neden kaynaklı olabilir?

Son düzenleme: