Laptopta oyun oynanmaz diyenler hakkında ne düşünyorsunuz?

Bir düzeltme yaparsak bence haklı bir argüman. Oyun oynamak için laptop alınmaz, taşınabilirlik için laptop alınır ve iyi-kötü oyun oynanır ama F/P ve ömür bakımından "oyuncu laptopu" denen ürünler çok kötü olduğu için son çare alınmalı.

Sallıyorum 11 ay masada kullanıp yılın 1 ayı köye gidiyorum diye laptop almayın. Ya da KYK'da kalırken gidip oyuncu laptopu almayın zaten öyle oyun oynayacak vaktiniz olmayacak ve olsa dahi bence oynamamalısınız. Tabi ki tercihlerinize karışacak değilim ama bence durum böyle. İş-okul-ev arası dolandığım ve her yerde laptop ihtiyacım olduğu için hafif özellik bakımından iyi bir laptop aldım ve piyasadaki her oyunu iyi kötü oynayabiliyorum ama ufacık bir şekilde iyi bir laptopa ihtiyacım olmasaydı kesinlikle masaüstü alırdım.

Bence bu tamamen alışkanlıkla alakalı. 10 yıldır masaüstünde oyun oynayan birine laptop versen zorlanır, alışması gerekir. Tabii bu, ‘dizüstü bilgisayarlarda oyun oynanmaz’ demek değil. Sadece ilk etapta rahat edemez, o kadar.

Vallahi ben ayırt etmem, küçüklüğümden beridir masaüstü kullanıyorum, laptopta da oyun oynadım gayet güzel keyif veriyor. Zaten muhtemelen masaüstü toplamak yerine gaming laptop almayı tercih edeceğim. Bir de sağlam monitörün varsa bağlarsın mis gibi oynarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…