Laptopta oyun oynanmaz diyenler hakkında ne düşünyorsunuz?

@Silinen üye hocam, mesela laptoplardaki RTX 4060 performans olarak masaüstünde hangi NVIDIA RTX kartına denk geliyor, merak ettim.

@Silinen üye hocam, mesela laptoplardaki RTX 4060 performans olarak masaüstünde hangi NVIDIA RTX kartına denk geliyor, merak ettim.

Tam olarak neyi merak ediyorsunuz hocam anlamadım? Gaming notebook kullanmadım, kullandımda arkadaşınkini kullanmıştım. Bende almadan önce zaten araştırıyorum. Performans testlerine özellikle bakıyorum.

Tam olarak neyi merak ediyorsunuz hocam anlamadım? Gaming notebook kullanmadım, kullandımda arkadaşınkini kullanmıştım. Bende almadan önce zaten araştırıyorum. Performans testlerine özellikle bakıyorum.

4060 laptopun performansı, masaüstündeki hangi NVIDIA RTX ekran kartına denk geliyor?

4060 laptopun performansı, masaüstündeki hangi NVIDIA RTX ekran kartına denk geliyor?

Eş değer olarak soruyorsanız bildiğim kadarıyla 3070 veya 3060'a denk geliyordu diye biliyordum. Performansları hemen hemen aynı.

Eğer son teknoloji aşırı pahalı bir cihaz kullanmıyorsanız laptoptan oyun oynamak masaüstüne nazaran tabii ki daha az performanslı. Ama bu tartışmanın manasızlığı o kadar sıktı ki.

Hani iki cihazın ismine bakalım; Birisi dizüstü, öteki masaüstü. Benim için her zaman gerçek bilgisayar deneyimi dizüstü bilgisayardır. Sık seyahat eden, yer değiştiren birisiyim ve artık 15 yıl öncesinde değiliz. Bu cihazların da içinde inanılmaz bir güç yatıyor.

Zamanında o insanlardan biri bendim. Ama üniversiteye gidince veya sabit bir yaşam yerin olmadığında iş değişiyor. Nitro 16 cihazım ile mutluyum, şu ana kadar sahip olduğum bütün masaüstü cihazlardan daha güçlü. İstediğim her şeyi de oynatıyor. Biraz şart meselesi ya, mesela üniversite bittiğinde iş bulup kendi evime çıksam laptop yerine masaüstü isterdim. Ama şu 4-5 sene kesinlikle laptop. Yurtta küçücük bir masam var, masaüstü bilgisayarı gel buraya kur çok istiyorsan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…