assasin s creed shadow yüksek ayarlarda ortalama 40 45 fps alıyorum aynı fps en iyi performanstada alıyorum21 Watt'ta performans kaybı yaşarsın akıcı oynatması mümkün değil.
o yüzden acer nitro 16 dan çok memnunum
assasin s creed shadow yüksek ayarlarda ortalama 40 45 fps alıyorum aynı fps en iyi performanstada alıyorum21 Watt'ta performans kaybı yaşarsın akıcı oynatması mümkün değil.
o yüzden acer nitro 16 dan çok memnunum
Assasin s Creed Shadow yüksek ayarlarda ortalama 40 45 FPS alıyorum aynı FPS en iyi performanstada alıyorum.
O yüzden Acer Nitro 16'dan çok memnunum.
Benim bildiğim 20W ve üzeri CPU'lar için h serisi çıkarıldı yani High Power diyoruz. AMD tarafını pek bilmesemde, ofis laptoplarında eskiden oyun laptoplarından ayıran en önemli şeylerden birinin 20W sınırından laptop işlemcilerini çıkarıp masaüstüler gibi 40 50W'a dayanan güçleri görmesini sağlamaktır. Yanlışım varsa bilgili biri düzeltebilir. Ayrıca 20W CPU her yerde aynı performansı gösterecek diye bir şey yok. Belki de RAM değerini gereksiz kullanan şehir gibi alanlarda NPC sayısının olduğu alanlarda optimizasyonu bozuk olan oyunlarda o 20W sınırlaması ilk açtığında yükleme sürelerini uzatacak belki de donmalara neden olacaktır. Hem de ciddi donmalardan bahsediyorum zira oyun donarsa işlemci bilgisayarın beyni olduğu için bilgisayarın veyahut laptopun tüm işlemlerini askıya alarak mavi ekran yedirmesine sebep olabilirsiniz.
AMD olduğu için kesin yargı yapamıyorum ama bende bulunan İntel işlemci google varken bile 21W çekiyor dediğim gibi.Şimdilik assasin screed Shadow, Origins, Spider-Man 2, stellar Blade bir sıkıntı çıkkmıyor en iyi güç verimliliğile en iyi performans arasında bir fark göremedim evet en iyi güç verimliliğinde işlemciyi 20 watta sabitliyor hızını da 3.30GHz sabitliyor yine de performans kaybı yaşamadım ve 12-13 derecede sıcaklık düşüyor
AMD olduğu için kesin yargı yapamıyorum ama bende bulunan Intel işlemci Google varken bile 21W çekiyor dediğim gibi.
Oyun oynadığım esnada bende sizin gibi 20W değerine sabitlemiştim bir şey olmamıştı ama tekrar gir çık yaptığımda beyine yeterli güç gitmesini engellediğimden GHz artmadı o da artmayınca benim laptop resmen kilitledi kendini. Ben uyarımı yapayım siz isterseniz 10W ile kullanın.
Saydığın oyunlar işlemciyi yoran oyunlar ama o saydığın oyunlardan daha fazla işlemci yoran oyunlar var. Yani o kadar oyunda denemen bir şey ifade etmiyor. Bence Valorant, CS2 veya Kenshi gibi oyunlarda, NPC sayısının fazla olduğu oyunlarda UE 4 motorunu kullanan teknoloji demolarınıda denemelisin. Özellikle UE 4 motorulu oyunlardır onlarda normalde 50W çeken işlemci bile kastığı için sizin 20W diye iddia ettiğiniz işlemciniz gerekli gücü alamayacağından darboğazdan kasmaları oynanmayacak dereceye getirecektir oyunun kalabalık bölgelerinde RTX ile birlikte (UE5 motorlu oyunlar gerçekten optimizasyon anlamında problemli). Sizi rencide etmeye veya kendimi havalı göstermeye çalışmıyorum amacım bilgilendirmek.
Ha bir de bu kadar iddialı bir yazı yazıyorsunuz ekran görüntüsü de bence paylaşmalısınız MSI Afterburner ile kaç W çekiyor işlemciniz oyunlarda paylaşmanız gerekiyor. Ekran kartınız nedir ayrıca? Saydığınız oyunlarda grafik ayarları ne durumda?