Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Ayarlar üzerinden oyuna girmeden önce buradan kapatabilirsin. Veyahut laptopun kontrol uygulaması veya kısayolundan da yapılabilir. Ama evrensel olan ayar alttaki.
Blackraven
Üstün
Benim laptopumda fn+f10 tuşuna basarak yapılıyor. Laptopunuzun F tuşlarına bakın orada touchpad tuşunu bularak yapabilirsiniz.
cemkaraca
Yetkin
Yok ne yazık ki orada.Benim laptopumda fn+f10 tuşuna basarak yapılıyor. Laptopunuzun F tuşlarına bakın orada touchpad tuşunu bularak yapabilirsiniz.
Son düzenleyen: Moderatör:
0xraptoRwave
Üstün
Ayarlar üzerinden oyuna girmeden önce buradan kapatabilirsin. Veyahut laptopun kontrol uygulaması veya kısayolundan da yapılabilir. Ama evrensel olan ayar alttaki.
cemkaraca
Yetkin
Yok ne yazık ki
tugrul
Yetkin
Bilgisayar marka modelinizle beraber "X YYY Touchpad Lock/Unlock" yazarak birkaç örnek bulabilirsiniz eğer öyle bir yöntemi varsa.
cemkaraca
Yetkin
Yokmuş. Üstte arkadaşın attığı gibi ayarlardan kilitlemek lazım sanırım.Bilgisayar marka modelinizle beraber "X YYY Touchpad Lock/Unlock" yazarak birkaç örnek bulabilirsiniz eğer öyle bir yöntemi varsa.
Eki Görüntüle 116264
Ayarları böyle yaptım. Artık USB'den fare takıldığı sürece Touchpad kilitli. Teşekkürler.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
-