Miles Upshur 1

Üstün
Dün gece saatlerinde kedim çok hayata olduğu için laptopumun üzerine çıktı ve beni görür görmez de korkudan aşağı atladı. Atlarken öyle ani bir atlama olmadı ama çok da yavaş atlamadı. Normalde bu ek görseldeki bahsi geçen şeyi de öyle normal kullanımda fark etmek pek kolay değil. Hatta sadece sanırım Flash görünüyor. Neyse, yaptıklarımı açıklayayım. İlk başta özel ekran solüsyon temizleyicimin yanında çıkan bezle sildim, sonuç alamadım. Kendim elimle bu çizik mi diye elimi gezdirdim fakat pürüzsüz diğer doku nasılsa burada da aynı izlenim veriyor. Kozmetik de olsa kafaya taktığımdan bu durumu netleştirmeden bana rahat uyku yok. Bu yüzden bu görseldeki şey ile ilgili yorumlarınız ve yapmam gerekenler nelerdir?

Ekran görüntüsü 2026-08-23 050949.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle geçmiş olsun, sonrasında ise gene geçmiş olsun.

Olmuş ile ölmüşe çare yok yani pasla cila yapmayacaksan.

Hocam ufak bir yöntem deneyebildiniz ama çok çok çok ÇOK ÇOK dikkatli olmanız lazım. Muhtemelen ABS plastiktir. Aseton ABS yi çözer. O yüzden özellikle 3D ABS baskılarda pürüzsüz yapmak için ince ince kullanılır. Tecrübe yoksa yapmayın.
Yapacaksanız da bir peçeteye aseton döküp bastırmadan tek yönde ince ince ovalayın.
Öncesinde benzer bir plastikte (önemsiz gördüğünüz bir laptop arka kapağında ya da kumandada deneyebilirsiniz. Yaygın kullanılan bir plastik türüdür zira.