Laptopumu kapatırken böyle garip bir program gördüm. Virüs olabilir mi? Ne yapmalıyım?
Görev Yöneticisi'nde bu uygulamayı bulamıyorum şu an. İlk kez başıma geliyor. Daha önce hiç olmamıştı.Görev Yöneticisi'nde bu uygulamayı bulup dosya konumuna gider misin? Neymiş, bakalım.
Görev Yöneticisi'nde bu uygulamayı bulamıyorum şu an. İlk kez başıma geliyor. Daha önce hiç olmamıştı.
Laptopumu kapatırken böyle garip bir program gördüm. Virüs olabilir mi? Ne yapmalıyım?
Eki Görüntüle 203952
Kapattım, bir sorun yok. "Unicode" hatası deniyormuş buna. Windows'un arka planda çalışan bir uygulamanın ismini bellekten okurken yanlış karakter seti ile ekrana yansıtması sonucu oluşuyormuş. Sondaki "w" harfi "Window" kelimesinin bir kalıntısıymış. Tarama yapsam mı? Emin olamadım.Tamam, şimdi tekrar bilgisayarı kapat. Bakalım bu hata gelecek mi yine.
Kapattım bir sorun yok. Unicode hatası deniyormuş buna. Windows'un arka planda çalışan bir uygulamanın ismini bellekten okurken yanlış karakter seti ile ekrana yansıtması sonucu oluşuyormuş. Sondaki W harfi "Window" kelimesinin bir kalıntısıymış. Tarama yapsam mı emin olamadım.