Detaylar
Kim cevapladı?Loutermilch
Başarılı
Genital bölgeye sürekli sürekli ısı iletiminin doğru olmadığını düşünüyorum. Şahsen kim ne derse desin ben kucağımda laptop kullanmazdım.
erdym
Üstün
Yani bence çok doğru bir hareket değil. Laptop içinde kötü hem toz yutacak hem de hava girişleri kapandığından daha sıcak çalışacak.
Bunun için olan laptop sehpaları var onları tercih etmen daha iyi olur.
Bunun için olan laptop sehpaları var onları tercih etmen daha iyi olur.
DarthGorsoy
Bilgin
Bulgular: ScT, çalışan LC'li grupta (sırasıyla 2.8 derece C ve 2.6 derece C; P<0001) ve LC'siz grupta (2.1 derece C, P<0.0001) sağ ve sol tarafta anlamlı olarak arttı. Bununla birlikte, çalışan LC ile ScT yükselmesi anlamlı olarak daha yüksekti (P<0.0001).
Sonuçlar: Dizüstü bilgisayar pozisyonunda LC ile çalışmak, ısıya maruz kalma ve postürle ilgili etkilerin bir sonucu olarak önemli ScT yükselmesine neden olur. LC ile ilişkili tekrarlayan geçici skrotal hipertermiye uzun süreli maruz kalma, özellikle genç erkeklerde ve genç erkeklerde spermatogenez üzerinde olumsuz bir etkiye sahip olabilecek modern bir yaşam tarzı özelliğidir. Erkek üreme sağlığı üzerindeki bu tür termal etkilere ilişkin daha fazla çalışma yapılması gerekmektedir.
Ssoulstealler59
Uzman
Genital bölgene fazla koymamaya çalış ne olur ne olmaz onun dışında bir sorun olmaz. En kötü bir tane battaniye veya yorgan alabilirsin.
- Makaleler
- 3
Cihazın çok ısınıp kendine zarar vermediğini varsayıyorum.
Çocuk sahibi olmaya çalıştığınız bir dönemde değilseniz pek bir önemi yok. Saatlerce o şekilde kullanmıyorsanız bir önemi yok. Dar iç çamaşırı giymek daha etkili bir yöntem. Keza sıcak duş. Çocuk sahibi olmak istemiyorsanız güvenmemeniz gereken yöntemler.
Neredeyse her laptop en basit kullanımda kasasını 40 derece yapıyor. Etki için yeterli.
Battaniye veya yorgan da genital bölgenin sıcaklığını artırır. Çocuk sahibi olacaksanız amaç serin kalması.
Çocuk sahibi olmaya çalıştığınız bir dönemde değilseniz pek bir önemi yok. Saatlerce o şekilde kullanmıyorsanız bir önemi yok. Dar iç çamaşırı giymek daha etkili bir yöntem. Keza sıcak duş. Çocuk sahibi olmak istemiyorsanız güvenmemeniz gereken yöntemler.
Neredeyse her laptop en basit kullanımda kasasını 40 derece yapıyor. Etki için yeterli.
Battaniye veya yorgan da genital bölgenin sıcaklığını artırır. Çocuk sahibi olacaksanız amaç serin kalması.
MacBook Air tarzı bir şeyse pek sorun olacağını düşünmüyorum ama gaming ise alt tarafında ki fanları kapatmamak lazım. Sağlığa girmiyorum bile, hem konfor olarak hem sağlık açısından ben rahat edemezdim. Bugüne kadarda dizimde hiç kullanmadım.