noonew

Başarılı
Merhaba arkadaşlar. Evin intenretini kesmişler, ben de sabahtandir niye sifirlamiyor diyorum. Şu an bu ekranda laptopu kapatsam beni tekrar Windows giriş ekranina atar mi yoksa zararli mi kapatmak?

17483368887088653344319402866085.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam tam anlayamadim yaani intenret gelene kadar bekliyeyimi yoksa kapatmalimiyim birde hocam intentete bağlı mı değil mi onu bile bilmiyorum
Daha normal Windows ekranından bile çıkmamış gibi görünüyor. Alt +Tab atabiliyor ve görev çubuğunu görebiliyorsan bilgisayarı normal yeniden başlat.

Daha normal Windows ekranından bile çıkmamış gibi görünüyor. Alt +Tab atabiliyor ve görev çubuğunu görebiliyorsan bilgisayarı normal yeniden başlat.

Tepki yok mallsef

Hocam saat sabah 6'dan beri böyle açık tamam internet çok yavaş ama bu kadar da sürmesi normal gelmedi

O zaman normal Windows'dan çoktan çıkmışsın. Sabah 6'dan beri tepki yok ise o zaman beklemenin anlamı kalmamış. Başka bir sorun var. Yanında başka bir bilgisayar ve USB depolama cihazı var mı? Bilgisayar yok ise Android telefonuna USB takabilmen için OTG aparatı var mı?

O zaman normal Windows'dan çoktan çıkmışsın. Sabah 6'dan beri tepki yok ise o zaman beklemenin anlamı kalmamış. Başka bir sorun var. Yanında başka bir bilgisayar ve USB depolama cihazı var mı?
Mallesef hocam fllash bellek tek var

Hocam
O zaman normal Windows'dan çoktan çıkmışsın. Sabah 6'dan beri tepki yok ise o zaman beklemenin anlamı kalmamış. Başka bir sorun var. Yanında başka bir bilgisayar ve USB depolama cihazı var mı? Bilgisayar yok ise Android telefonuna USB takabilmen için OTG aparatı var mı?
kapatip açsam ne olur sizce masaüstüne göndersin yeter ordan Windows 11 iso dosyasi alır temiz kurulum yaparim

Saat 6'dan beri böyle kaldıysa kapatmaktan başka çaren yok zaten. Olmadı WinRE ekranı ile çözüme kavuşmaya çalışırız. Ya da geçici bir bilgisayar bulmaya çalışırsın. Kapat gitsin.