V velstadt Başarılı Katılım 14 Şubat 2024 Mesajlar 63 Çözümler 1 Beğeniler 23 10 Eylül 2024 #1 1. nesil i3 bir laptopum var ve bunu 8 GB RAM upgrade yapıp içini temizledim, termal macununu da değiştirdim. İçerisinde Windows 8.1 var ve belirli bir süre kullanınca fan aşırı hızlı dönmeye başlıyor ve en sonunda direkt kapanıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Eylül 2024
1. nesil i3 bir laptopum var ve bunu 8 GB RAM upgrade yapıp içini temizledim, termal macununu da değiştirdim. İçerisinde Windows 8.1 var ve belirli bir süre kullanınca fan aşırı hızlı dönmeye başlıyor ve en sonunda direkt kapanıyor.
sekullarx Uzman Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 99 Çözümler 1 Beğeniler 51 10 Eylül 2024 #2 Bakıma vermeden önce böyle bir durum var mıydı?
KS KS V velstadt Başarılı Katılım 14 Şubat 2024 Mesajlar 63 Çözümler 1 Beğeniler 23 10 Eylül 2024 #3 Laptopu kendim temizledim. Kendi kasamı ve laptoplarımı da kendim temizliyorumonlarda sorun yok. Bu laptop bayağıdır yatıyordu. Şimdi satacağımdan dolayı açıp temizledim.
Laptopu kendim temizledim. Kendi kasamı ve laptoplarımı da kendim temizliyorumonlarda sorun yok. Bu laptop bayağıdır yatıyordu. Şimdi satacağımdan dolayı açıp temizledim.