Çözüldü Laptopun SSD gen desteği nereden öğrenilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mukar41
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 139
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mukar41

Uzman
Merhabalar. Eski bir laptopum var. SSD değiştireceğim de, laptopum gen kaç SSD desteklediğini nasıl öğrenebilirim? Ona göre SSD alıp takacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Teşekkürler. Dediğiniz doğru, öyle yaptım zaten de, herhangi bir laptop için bunu gösteren bir program var mı? Yani halihazırda çalışan bir laptopta bunu öğrenebileceğim program.
Takılı SSD'nin neslini öğrenirsiniz de program olarak desteğini gösteren yok sanırım, tabii yanlışım yoksa. HWiNFO adlı program gösterebilir belki.

Evet HWiNFO gösterdi bende.
Laptopunuzun sayfasında teknik özellikler bölümünde yazar genelde. Modeli ne?
Teşekkürler. Dediğiniz doğru, öyle yaptım zaten de, herhangi bir laptop için bunu gösteren bir program var mı? Yani halihazırda çalışan bir laptopta bunu öğrenebileceğim program.

Takılı SSD'nin neslini öğrenirsiniz de program olarak desteğini gösteren yok sanırım, tabii yanlışım yoksa. HWiNFO adlı program gösterebilir belki.

Evet HWiNFO gösterdi bende.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…