Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Takılı SSD'nin neslini öğrenirsiniz de program olarak desteğini gösteren yok sanırım, tabii yanlışım yoksa. HWiNFO adlı program gösterebilir belki.Teşekkürler. Dediğiniz doğru, öyle yaptım zaten de, herhangi bir laptop için bunu gösteren bir program var mı? Yani halihazırda çalışan bir laptopta bunu öğrenebileceğim program.
Evet HWiNFO gösterdi bende.
Laptopunuzun sayfasında teknik özellikler bölümünde yazar genelde. Modeli ne?
Teşekkürler. Dediğiniz doğru, öyle yaptım zaten de, herhangi bir laptop için bunu gösteren bir program var mı? Yani halihazırda çalışan bir laptopta bunu öğrenebileceğim program.Laptopunuzun sayfasında teknik özellikler bölümünde yazar genelde. Modeli ne?
Takılı SSD'nin neslini öğrenirsiniz de program olarak desteğini gösteren yok sanırım, tabii yanlışım yoksa. HWiNFO adlı program gösterebilir belki.Teşekkürler. Dediğiniz doğru, öyle yaptım zaten de, herhangi bir laptop için bunu gösteren bir program var mı? Yani halihazırda çalışan bir laptopta bunu öğrenebileceğim program.
Evet HWiNFO gösterdi bende.
Yeni konular
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young
-
Akılalmaz güvenlik açığı: Kullanılmış numaraları yeniden satıyorlar
- Rubiks Cube
-
-
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-