cagata

Uzman
Dün video seyrederken laptop birden bire elektrik kesilir gibi aniden kapandı. Sonra açtım video, yine izledim ama yine kapandı.

Benim şöyle bir tahminim var acaba pilden dolayı kapanıyor olabilir mi? Çünkü video seyrederken pilde çalışıyordu laptop.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle belirtmek isterim ki 2. nesil i5 işlemcili Casper bilgisayar kullandığım zaman bataryası sıkıntılıydı. Şarj alıyordu, performansı tabiki düşüktü ama batarya takılı iken sürekli sistem kapanıyordu. Denetim masasında bununla ilgili bir ayar vardı sanırım ancak siz isterseniz bataryayı çıkarıp priz üzerinden deneyin.

Öncelikle belirtmek isterim ki 2. nesil i5 işlemcili Casper bilgisayar kullandığım zaman bataryası sıkıntılıydı. Şarj alıyordu, performansı tabii ki düşüktü ama batarya takılı iken sürekli sistem kapanıyordu. Denetim masasında bununla ilgili bir ayar vardı sanırım ancak siz isterseniz bataryayı çıkarıp priz üzerinden deneyin.

Batarya gömülü çıkaramam

Pilden dolayı olabilir, bir de şarjdayken deneyin isterseniz.

Bu benim kenarda duran laptopum geçen gün 11 saat boyunca oyundayken açık tuttum hiçbir şey olmadı ama dün ve biraz önce yine açıp video izleyeyim dedim yarım saat sonra kapandı

Batarya gömülü çıkaramam

Bu benim kenarda duran laptopum geçen gün 11 saat boyunca oyundayken açık tuttum hiçbir şey olmadı ama dün ve biraz önce yine açıp video izleyeyim dedim yarım saat sonra kapandı
CMD'ye girip şu kodu "powercfg /batteryreport" yazıp sonucunu buraya atabilir misiniz?