Heisenberg

Yetkin
Merhaba,

Elimde 2010'lardan kalma Toshiba laptop var. Bunun Wi-Fi adaptörünü söksem masaüstümde takabileceğim uyumlu bir port var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Elimde 2010'lardan kalma Toshiba laptop var. Bunun Wi-Fi adaptörünü söksem masaüstümde takabileceğim uyumlu bir port var mı?
Bazı anakartlarda nadiren olabiliyor. Anakart modelin nedir? Yoksa bile dönüştürücüler var takmak için ancak fiyatları mantıksız olabiliyor.

Bazı anakartlarda nadiren olabiliyor. Anakart modelin nedir? Yoksa bile dönüştürücüler var takmak için ancak fiyatları mantıksız olabiliyor.
Aslında bir ihtiyaç için hızlıca sök tak yapmak istiyordum ama dediğiniz gibi ise kablo ile internet bağlantısı sağlayacağım. Laptop açılmıyor bile, masaüstünde ise MSI B450M Pro-M.2 Max modeline sahibim.

Aslında bir ihtiyaç için hızlıca sök tak yapmak istiyordum ama dediğiniz gibi ise kablo ile internet bağlantısı sağlayacağım. Laptop açılmıyor bile, masaüstünde ise MSI B450M Pro- M.2 Max modeline sahibim.
Bence kablo en sağlam yöntem olur, illaki Wi-Fi lazımsa AliExpress üzerinde PCIe Wi-Fi kartları satılıyor onlardan alınabilir.

2010 dan kalma wifi karti sizi tatmin eder mi bilmiyorum. Yeni wifi karti alsanız 1300 liralardan bulabilirsiniz.
Sadece eski karti takmak için adaptör alsanız 700 lira falan bir kac sitede.
Yenisini alırsanız wifi 6 bluetooth 5.3 falan geliyor. Ben Mercusys marka aldım 1200 liraya gecen hafta.
Eskisini adaptör ile kullanırsanız wifi 4 ve bluetooth 3 ile idare etmek zorunda kalırsınız, tatmin etmez.
Bu aşağıdaki diğerlerinden daha uygun görünüyor.