T Tuxera Uzman Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 6 Beğeniler 2 24 Mayıs 2024 #1 Merhaba. Bir süredir PHP ile ilgileniyorum. Bu alanda farklı projeler yaptım (blog sitesi vb.) Bundan sonra Laravel ile ilerlemek istiyorum. Bu alanda önerdiğiniz paralı ya da parasız kurs varsa tavsiyelerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mayıs 2024
Merhaba. Bir süredir PHP ile ilgileniyorum. Bu alanda farklı projeler yaptım (blog sitesi vb.) Bundan sonra Laravel ile ilerlemek istiyorum. Bu alanda önerdiğiniz paralı ya da parasız kurs varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
Y Yonga Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 3.916 Makaleler 7 Çözümler 77 Beğeniler 6.444 24 Mayıs 2024 #2 Brad Traversy çok iyi bir öğretmen. Ben JSciyim ama ben de bu kanalın kurslarıyla başlamıştım.
mertjr Başarılı Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 381 Beğeniler 205 3 Haziran 2024 #3 Niye hiç bir zaman bir türk önerilmiyor? Bu kadar geridemiyiz biz ya: /
ykarateke Uzman Katılım 4 Nisan 2024 Mesajlar 221 Makaleler 2 Çözümler 3 Beğeniler 163 Yer Ankara 4 Haziran 2024 #4 mertjr dedi: Niye hiç bir zaman bir türk önerilmiyor? Bu kadar geridemiyiz biz ya: / Genişletmek için tıkla... Türk eğitmenler genelde yarım yamalak öğretiyor her şeyi.
mertjr dedi: Niye hiç bir zaman bir türk önerilmiyor? Bu kadar geridemiyiz biz ya: / Genişletmek için tıkla... Türk eğitmenler genelde yarım yamalak öğretiyor her şeyi.
mertjr Başarılı Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 381 Beğeniler 205 4 Haziran 2024 #5 ykarateke dedi: Türk eğitmenler genelde yarım yamalak öğretiyor her şeyi. Genişletmek için tıkla... 85 milyonluk ülkeden 1 tane düzgün anlatan olmaması çok şaşırtıyor beni kimse türk birisini önermiyor
ykarateke dedi: Türk eğitmenler genelde yarım yamalak öğretiyor her şeyi. Genişletmek için tıkla... 85 milyonluk ülkeden 1 tane düzgün anlatan olmaması çok şaşırtıyor beni kimse türk birisini önermiyor
ykarateke Uzman Katılım 4 Nisan 2024 Mesajlar 221 Makaleler 2 Çözümler 3 Beğeniler 163 Yer Ankara 4 Haziran 2024 #6 mertjr dedi: 85 milyonluk ülkeden 1 tane düzgün anlatan olmaması çok şaşırtıyor beni kimse türk birisini önermiyor Genişletmek için tıkla... 10 milyon suriyeli gelene kadar 1 milyon hintli gelse türkçe öğrenip yazılım sektöründe destan yazabilirdik.
mertjr dedi: 85 milyonluk ülkeden 1 tane düzgün anlatan olmaması çok şaşırtıyor beni kimse türk birisini önermiyor Genişletmek için tıkla... 10 milyon suriyeli gelene kadar 1 milyon hintli gelse türkçe öğrenip yazılım sektöründe destan yazabilirdik.