Öncelikle, bilmeyenler için, last.fm de bir üyelikli müzik dinleme platformu. Diğer platformlardan farkı daha detaylı istatistiklere ve profilllere sahip olunabilmesi. Şarkıların veya sanatçıların altına yorum yazılabilmesi. Bu platformda dinlenen müzik sayısı "skroplama" olarak adlandırılıyor. Ayrıca Apple Music ve Spotify gibi diğer platformları da profilinize bağlayabiliyorsunuz ve bu platformlarda dinlediğiniz şarkılar last.fm profilinizle senkronize oluyor. Bu sayede Spotify ve Apple Music istatistiklerinizi daha detaylı takip edebiliyor, yeni şarkılar keşfedebiliyor ve kendi müzik zevkinize benzer profiller ile etkileşime girebiliyorsunuz.
Ben başlıyorum bakalım benimle müzik zevki uygunluğumuz %10 üzerinde çıkan olabilecek mi?
www.last.fm
Ben başlıyorum bakalım benimle müzik zevki uygunluğumuz %10 üzerinde çıkan olabilecek mi?
yektacannn Müzik Profili | Last.fm
yektacannn’ arşivinden müzik dinle (120.657 çalınan parça). yektacannn en iyi sanatçılar: Dreamcatcher, MAMAMOO, TWICE. Dünyanın en büyük sosyal müzik platformu olan Last.fm'de kendi müzik profilini elde et.