StajyerAdam

Uzman
Merhaba. Apple Music'te, Spotify'daki gibi kaldırılan müzikler listemde gösteriliyor mu? Gösterilmiyorsa bulmanın bir yolu var mı?

Ayrıca şunu da sormak istiyorum: Spotify'da kaldırılan bölümler, kaldırılan müzikler gibi soluk bir şekilde gösterilmiyor herhâlde, bunlar listemden kaldırılırsa bulmanın imkânı var mıdır acaba? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Favorilere eklenmiş ve sonradan kaldırılan albüm ve müzikler listede soluk şekilde görünür. Apple müziğin kara kutusu bulut durumudur. Arşivden parçalara tıklayıp listenin başına sağ tıkladığında bulut durumuna ulaşırsın. Buradan parçanın akıbetini görebilirsin.

Favorilere eklenmiş ve sonradan kaldırılan albüm ve müzikler listede soluk şekilde görünür. Apple müziğin kara kutusu bulut durumudur. Arşivden parçalara tıklayıp listenin başına sağ tıkladığında bulut durumuna ulaşırsın. Buradan parçanın akıbetini görebilirsin.
Mesela Spotify listesinde kaldırılan müziklerin soluk şekilde göründüğünden kaldırıldığını anlıyorum ama listeye eklediğim bir bölüm silindiğinde bunu göstermiyor Spotify değil mi? Bu arada cevap için de teşekkürler.

Mesela Spotify listesinde kaldırılan müziklerin soluk şekilde göründüğünden kaldırıldığını anlıyorum ama listeye eklediğim bir bölüm silindiğinde bunu göstermiyor Spotify değil mi? Bu arada cevap için de teşekkürler.

“Silinen bölüm” derken dinlediğin podcast’leri mi kastediyorsun? Doğru anladıysam evet, podcast bölümleri direkt silinebiliyor.