Altair

Yetkin
Sürekli böyle, asla açılmıyor indirdiğim müziklere bile ulaşamıyorum. Ne yapmam lazım? Windows 10 işletim sistemini kullanıyorum.

1753167490462.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Apple Music Windows 11 için bile, pek verimli değil. Stabilize sorunları var uygulamada. Silip, tekrar yüklemeyi denediniz mi? Bende o yöntem işe yaramıştı.

Apple Music Windows 11 için bile, pek verimli değil. Stabilize sorunları var uygulamada. Silip, tekrar yüklemeyi denediniz mi? Bende o yöntem işe yaramıştı.

Apple Music cidden çok kötü mecburen soulseek e geçtim ama indirmek zorund olmak ve düzgün bir platformunun olmaması yoruyor bir önerin var mı 24 bit 44 KHz ses verecek bir platform arıyorum.

Ben Android cihaz kullanmama rağmen Apple Music kullanıyorum, Apple'dan kalma bir alışkanlık.

Açık konuşmak gerekirse Apple Music ve YouTube Music kullanıyorum sadece.

Ama Apple Music uygulaması net şekilde sorunlu Windows'ta onu söyleyebilirim. Windows 11'de bile çok sorun yaşıyorum.

Ben Android cihaz kullanmama rağmen Apple Music kullanıyorum, Apple'dan kalma bir alışkanlık.

Açık konuşmak gerekirse Apple Music ve YouTube Music kullanıyorum sadece.

Ama Apple Music uygulaması net şekilde sorunlu Windows'ta onu söyleyebilirim. Windows 11'de bile çok sorun yaşıyorum.

Hocam sorun düzeldi sağ olun.