Loutermilch

Başarılı
7Hz Sonus ve Moondrop Dawn Pro siparişimi test etmek için Apple Music ses kalitesini Hi-Res Lossless'a çektim ve bu şekilde ne indirme yapabiliyorum ne de dinleyebiliyorum. İndirme yaptığım zaman ekteki hatayı alıyorum. İnternette de bu sorunu yaşayanları gördüm, çözebilen var mı?

1759937847809.webp

7Hz Sonus ve Moondrop Dawn Pro siparişimi test etmek için Apple Music ses kalitesini Hi-Res Lossless'a çektim ve bu şekilde ne indirme yapabiliyorum ne de dinleyebiliyorum. İndirme yaptığım zaman ekteki hatayı alıyorum. İnternette de bu sorunu yaşayanları gördüm, çözebilen var mı?

Eki Görüntüle 190965
Başka tarayıcıdan dener misin?

Ayrıca Apple Music'ten "loseless" muzik dinleme. Saf FLAC veya DSD olan versiyonları dinle.

Metallica'nın Apple Music "loseless" (geneli 24-16/48, çok az sayıda 24/192 var ve bunların genelinin bitratesi düşük oluyor) ile FLAC 24/192 - 9225 VBR arasında ucurum kadar fark var. Denemek istersen "Metallica-Better Than You" FLAC - 24/192, 9225VBR yükleyebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tarayıcıda 256 kbps AAC ile sınırlı diye biliyorum, o şekilde çalıyor şarkıyı.
Ayrıca Apple Music'ten "loseless" muzik dinleme. Saf FLAC veya DSD olan versiyonları dinle. ruTracker üzerinden indirebilirsin istediğini.
Ağırlıklı Türkçe rap dinlediğim için o sitede dinlediğim her şarkıyı bulamam diye düşünüyorum, bazı sanatçıların birçok şarkısı direkt Apple Music üstünde bile olmuyor hatta.
Metallica'nın Apple Music "loseless" (geneli 24-16/48 oluyor) ile FLAC 24/192 - 9225 VBR arasında ucurum kadar fark var. Denemek istersen "Metallica-Better Than You" FLAC - 24/192, 9225VBR yükleyebilirim.
Yüklerseniz denemek isterim hocam.

Su adimlari uygulayabilirsin.
  • Apple Music'i silip bastan yukle.
  • Apple hesabindan gir cik yap.
  • Wi-Fi'yi yeniden acip kapatip, PC'den ag baglantisini unutup yeniden bagla.
  • Indirme onbellegini silebilirsin. Bu dosya yolunu takip et: Apple Music/Library/Caches/com.apple.Music

Aklima gelen tum yontemler bunlar.

Su adimlari uygulayabilirsin.
  • Apple Music'i silip bastan yukle.
  • Apple hesabindan gir cik yap.
  • Wi-Fi'yi yeniden acip kapatip, PC'den ag baglantisini unutup yeniden bagla.
  • Indirme onbellegini silebilirsin. Bu dosya yolunu takip et: Apple Music/Library/Caches/com.apple.Music

Aklima gelen tum yontemler bunlar.
Dün akşam ilk ikisini denemiştim çözülmemişti, diğerlerini denemeye de vakit bulamamıştım. Şimdi bilgisayarın başına oturdum ve sorun kendi kendine çözülmüş hocam.

Ağırlıklı Türkçe rap dinlediğim için o sitede dinlediğim her şarkıyı bulamam diye düşünüyorum, bazı sanatçıların birçok şarkısı direkt Apple Music üstünde bile olmuyor hatta.

Ban yediğim için yazamadım, kusura bakmayın.

Yarın akşama doğru yükleyeyim şuan meşgulum maalesef :(

-TEST AMAÇLIDIR, CRACK AMAÇLI DEĞİLDİR!-

Ban yediğim için yazamadım, kusura bakmayın.

Yarın akşama doğru yükleyeyim şuan meşgulum maalesef :(

-TEST AMAÇLIDIR, CRACK AMAÇLI DEĞİLDİR!-
@Loutermilch

Son düzenleme:
Öncelikle upload için teşekkür ederim hocam. Plasebo etkisine kapılmaya gerek yok, muhteşem bir müzik kulağım olmadığı için devasa bir fark göremedim fakat gayet güzel.
Doğrudur, oyun IEM'inden çok müzik IEM'leri ile daha çok belli oluyor. İndirip dinledin ve A. Music ile karşılaştrıp test ettin değil mi?