Detaylar
Kim cevapladı?DDU ile silip tekrar kurmayı denedin mi? Bende 4050 ekran kartıyla oynadım, hiç bu sorunu yaşamadım.
Hesenoff044
Uzman
Ekran kartı sürücü güncel mi?
Genelikle ekran kartı sürücü güncel olmadığı için böyle uyarı verebilir.
Lessra
Başarılı
30000 fazla değil mi? Ben 5000 girdim yetiyor gayet.Sanal bellek arttırmayı dene hocam nasıl yapılacağını bilmiyorsan Google’a yaz oradan bakarak arttır sanal belleği. Aynı sorun bende vardı ben öyle çözdüm 30000 gibi bir değer girmiştim yanlış hatırlamıyorsam
Cemo94
Başarılı
7500 gibi bir değer girdiğimde aynı hata devam etmişti ben de nolacaksa olsun diyip fazlaca girdim oyun bittikten sonra otomatiğe aldım tekrar zaten30000 fazla değil mi? Ben 5000 girdim yetiyor gayet.
Ekran kartı sürücü güncel mi?
Genelikle ekran kartı sürücü güncel olmadığı için böyle uyarı verebilir.
güncel değildi dün güncelledim tekrar tekrar aynı hatayı verdi en düşük ayarda acıyorum acıyo sonra ayar yaparken 1 tanesini değiştiriyorum oyundan atıyor hemen ve işlemciyi baya yüksek kullanıyo o normal mi 92-93 üstünde kullanıyo
Sanal bellek arttırmayı dene hocam nasıl yapılacağını bilmiyorsan Google’a yaz oradan bakarak arttır sanal belleği. Aynı sorun bende vardı ben öyle çözdüm 30000 gibi bir değer girmiştim yanlış hatırlamıyorsam
Dosya Ekleri
Son düzenleme:
Cemo94
Başarılı
Özel boyut seçip gireceksin değeri. Değeri kaç gireceğin PC'ye göre değişiyor dediğim gibi ben başlangıç 30000 en büyük yine 30000 gibi bir şey girmiştim normalde bu değer çok fazla ama benim işimi anca gördü istersen sende böyle bir değer gir oyunu bitirdikten sonra tekrar otomatiğe atarsınEki Görüntüle 141894
güncel değildi dün güncelledim tekrar tekrar aynı hatayı verdi en düşük ayarda acıyorum acıyo sonra ayar yaparken 1 tanesini değiştiriyorum oyundan atıyor hemen ve işlemciyi baya yüksek kullanıyo o normal mi 92-93 üstünde kullanıyo
Eki Görüntüle 141896Kanka ben ssd yeni aldım(d olan) ona kurdum burda ayarlanmamış gözüküyor bunla bir ilgisi olabilir mi kaç giricem buraya veya üstteki şeye tıklayıp otomatik mi yapması daha okey.