İddia Last of Us Part III için iş ilanı yayınlandı

i5 7500F 88

Yetkin
Açıkçası 2. oyunu beğenmeyen biri olarak çıkmasa daha iyi olacak gibi.

Part II’de her açıdan oyun dünyasının zirvesine çıktıktan sonra daha iyi bir devam oyunu yapabileceklerinden emin değilim.

2. Oyun serinin en iyi oyunuydu, hikayesel ve oynanış olarak söylüyorum bunu.
Oynanış olarak mükemmel ama hikaye konusuna katılmıyorum. 1. Oyunun hikayesi 2. Oyunun mekanikleri ile olsaydı çok farklı bir seviyede olurdu TLOU serisi.

Oynanış olarak mükemmel ama hikaye konusuna katılmıyorum. 1. Oyunun hikayesi 2. Oyunun mekanikleri ile olsaydı çok farklı bir seviyede olurdu TLOU serisi.
2. Oyunun hikayesini sırf Joel öldü diye nefret ediyor insanlar, en başından anlattığı şey zaten intikam oyunun. Ve bunu inanılmaz iyi anlatıyor. Abby kendi hikayesinin ana karekteriydi, Ellie is kendi hikayesinin. Oynanış tam tersi olsaydı bu seferde Ellie'den nefret edecektiniz..

Ben hem Joel’in ölmesinden hem de inanılmaz saçma olan finalden nefret ediyorum. O kadar insan ölüyor, Ellie’nin parmakları kopuyor ve öylece arkalarını dönüp gidiyorlar.

O kadar insan ölüyor, Ellie’nin parmakları kopuyor ve öylece arkalarını dönüp gidiyorlar.
Mesela hiç düşünmediniz mi hocam neden böyle bir final var diye? Amaçlanan şey o zaten, Naughty Dog’un amacı o kadar çok kişi ölmesine rağmen dönüp gitmeleri zaten. Kim ne derse desin TLOU Part II hem hikaye hem de hikaye sunumu açısından oyun dünyasının zirvesidir. Ki ben oynamadan önce mefret eden tayfadan olacağımı düşünüyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…