Detaylar
Kim cevapladı?Loutermilch 88
Üstün
Part II’de her açıdan oyun dünyasının zirvesine çıktıktan sonra daha iyi bir devam oyunu yapabileceklerinden emin değilim.
ElonXMusk 55
Üstün
- Makaleler
- 1
LinkedIn mi?
Son düzenleyen: Moderatör:
Ata Tuğkan 88
Üstün
2040'ta oynarız artık.
Ethem Efe 88
Üstün
2. Oyun serinin en iyi oyunuydu, hikayesel ve oynanış olarak söylüyorum bunu.
i5 7500F 88
Yetkin
Oynanış olarak mükemmel ama hikaye konusuna katılmıyorum. 1. Oyunun hikayesi 2. Oyunun mekanikleri ile olsaydı çok farklı bir seviyede olurdu TLOU serisi.2. Oyun serinin en iyi oyunuydu, hikayesel ve oynanış olarak söylüyorum bunu.
Ethem Efe 88
Üstün
Oynanış olarak mükemmel ama hikaye konusuna katılmıyorum. 1. Oyunun hikayesi 2. Oyunun mekanikleri ile olsaydı çok farklı bir seviyede olurdu TLOU serisi.
2. Oyunun hikayesini sırf Joel öldü diye nefret ediyor insanlar, en başından anlattığı şey zaten intikam oyunun. Ve bunu inanılmaz iyi anlatıyor. Abby kendi hikayesinin ana karekteriydi, Ellie is kendi hikayesinin. Oynanış tam tersi olsaydı bu seferde Ellie'den nefret edecektiniz..
i5 7500F 88
Yetkin
2. Oyunun hikayesini sırf Joel öldü diye nefret ediyor insanlar, en başından anlattığı şey zaten intikam oyunun. Ve bunu inanılmaz iyi anlatıyor. Abby kendi hikayesinin ana karekteriydi, Ellie is kendi hikayesinin. Oynanış tam tersi olsaydı bu seferde Ellie'den nefret edecektiniz..
Ben hem Joel’in ölmesinden hem de inanılmaz saçma olan finalden nefret ediyorum. O kadar insan ölüyor, Ellie’nin parmakları kopuyor ve öylece arkalarını dönüp gidiyorlar.
Loutermilch 88
Üstün
O kadar insan ölüyor, Ellie’nin parmakları kopuyor ve öylece arkalarını dönüp gidiyorlar.
Mesela hiç düşünmediniz mi hocam neden böyle bir final var diye? Amaçlanan şey o zaten, Naughty Dog’un amacı o kadar çok kişi ölmesine rağmen dönüp gitmeleri zaten. Kim ne derse desin TLOU Part II hem hikaye hem de hikaye sunumu açısından oyun dünyasının zirvesidir. Ki ben oynamadan önce mefret eden tayfadan olacağımı düşünüyordum.
2. oyunun sonundan şikayetçi olanlar gerçekten çok düz ve sığ bir zihniyete sahip.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Çözüldü Windows 11'de masaüstü simgelerinin üzerine gelince kararıyor
- furkansama
-
-
-
-
-
Yeni mesajlar
-
-
-
Çözüldü Desteklenmeyen oyunlarda DLSS Frame Generation nasıl açılır?
- Hermione Jean Granger